Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Tot el que ens ofereix Amazon.es

Arriba a Espanya amb un stock per ampliar i amb preus competitius
By , on 14 de setembre de 2011

Avui s’ha posat en marxa oficialment Amazon.es, l’entrada del projecte a Espanya amb l’inauguració del nou domini. La botiga online per excel·lència de l’actualitat arriba al mercat espanyol amb les prestacions que l’han convertit en líder mundial en la venda a la xarxa.

Amazon.es

La varietat de productes d’Amazon.es amb contingut en castellà compta amb els habituals com llibres, pel·lícules, sèries, gadgets de consum, informàtica, videojocs, joguines, electrodomèstics petits, rellotges… No podem comprar encara a través d’Amazon.es el l’ereader Kindle, doncs la plataforma ens envia al domini nord-americà si volem comprar el seu producte més venut. Entre tots els serveis del nou domini cal destacar Amazon Prime, un servei segons el qual els usuaris habituals poden rebre enviaments de forma garantitzada en menys de tres dies i de manera il·limitada a un preu de 14.95€ l’any, certament interessant per a aquells que habitualment compren per internet. Els preus habituals d’enviament van dels 3 als 9 euros, per la qual cosa amb poques compres a l’any ja va la pena contractar Amazon Prime. Els preus del portal són realment competitius i comptarà com a partner en la missatgeria a MRW, un altre referent.

Caldrà veure quina és la reacció dins el mercat de l’e-commerce espanyol davant l’entrada d’Amazon, que podria reduir el gran èxit d’altres espais de venda online que ja funcionen a Espanya. Les pràctiques més desenvolupades del comerç electrònic a Estats Units arriben ara per implantar-se al territori espanyol, el sisè país europeu on entra l’imperi de la venda online.

De fet, tot apunta a que Amazon.es, malgrat la inauguració, encara compta amb properes fases de desenvolupament que l’acostin a la varietat de productes i serveis que ja es poden veure als dominis de les pàgines de França, Itàlia o Alemanya. Els usuaris espanyols compraven fins ara molts productes a través de la pàgina del Regne Unit, i amb el mateix usuari ja podran entrar a la plataforma d’Amazon.es per a comprar.

Amb aquesta operació Amazon tanca una part important de la seva implantació a Espanya en la venda online. Fins ara ja comptava amb presència, doncs el 2010 va adquirir la pàgina de venda online outlet BuyVip, de propietat espanyola, cosa que li va permetre també arribar amb ella a altres països europeus abans de fer l’entrada també amb Amazon.

Amb empreses espanyoles i extrangeres, el mercat de la venda online a Espanya ha crescut a gran ritme en els últims anys i ara compta amb els principals grups del món dins aquesta modalitat de venda en creixement.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Tot el que ens ofereix Amazon.es”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio