Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

WhatsApp recuperarà la clàssica frase d’estat

La versió beta tornaria a incloure la frase d’estat
By , on 8 de març de 2017

whatsapp

La substitució de la clàssica frase d’Estat per ‘Estatus’ –una imatge que s’esborra automàticament passades 24 hores– no va agradar a la majoria d’usuaris de WhatsApp, qui van veure com d’un dia per l’altre desapareixia la seva enginyosa cita per aquesta nova característica. Si bé el nou tret de WhatsApp ha estat rebut amb millor o pitjor acollida, el cert és que les queixes rebudes per part dels usuaris han fet replantejar als responsables de l’app la seva decisió.

WhatsApp va llançar la setmana passada els seus nous ‘Estats’, una nova funció de contingut efímer en l’aplicació de missatgeria en la qual es pot penjar una imatge i acompanyar-la de text que s’esborren automàticament passades 24 hores, quelcom que ja hem vist a Snapchat (la original) , Instagram o Facebook. En posar en funcionament el nou ‘Estatus’ va desactivar els clàssics estats de l’aplicació on l’usuari podia posar una frase al seu gust, quelcom que ha suscitat queixes. Ara, però, sembla que la frase tornarà a estar disponible.

Als usuaris de WhatsApp no els ha agradat que desaparegui la seva frase d’estat en l’aplicació i així ho han fet saber als responsables de l’aplicació de missatgeria instantània. Les queixes en xarxes socials d’usuaris descontents podrien portar a WhatsApp a tornar al vell estat d’una frase a elecció de l’usuari i personalitzable amb ‘emojis’, segons ha explicat WABetaInfo, una plataforma que monitoriza els canvis de l’aplicació en la versió beta.

WhatsApp va escoltar als usuaris i desenvolupadors i tornaran a recuperar el vell estat, anomentant-lo ‘Tagline’.

Segons la publicació, les queixes dels usuaris de WhatsApp han valgut per a que l’equip de desenvolupadors recuperi aquesta característica en una propera actualització, quelcom que ja es pot veure a la nova ‘beta’. Amb el nom de ‘Tagline’, els usuaris de l’aplicació de missatgeria instantània podran recuperar la possibilitat d’escriure una frase en forma d’estat.

Fa uns dies, en el compte de Twitter de WABetaIndo es donava per fet el canvi: “El vell estat de WhatsApp es dirà ‘Tagline’ i totes les millores d’ús d’emmagatzematge esborrades han estat restaurades”, afegia; tot i que encara no oferirà el servei de videotrucades que tants usuaris han reclamat a l’app de comunicació. No obstant això, caldrà esperar per comprovar si WhatsApp actualitza la seva versió retornant als usuaris el popular ‘Hey There! I am using WhatsApp”.

Imatge: antonbe

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “WhatsApp recuperarà la clàssica frase d’estat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio