Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

‘Who Deleted Me’: la nova app per saber qui ha deixat de ser amic teu a Facebook

L’aplicació t’informa sobre el teu flux d’amistats
By , on 17 de juliol de 2015

who deleted me

Els usuaris de Facebook ara podran saber qui els ha eliminat de entre les seves amistats gràcies a l’aplicació ‘Who Deleted Me’, que està actualment disponible gratuïtament per sistemes operatius iOS i Android. Una eina que ens pot servir per saber si l’altre persona no vol mantindre el contacte amb nosaltres o si no està disponible per altres motius

Segur que més d’una vegada has anat a buscar a algú entre els teus amics a Facebook i has descobert que no estava en la teva llista; doncs amb la nova aplicació ‘Who Deleted Me’ podràs saber si aquesta persona et va eliminar o es va esborrar el compte, podent arribar a saber quan ho va fer. La seva és una promesa que han fet moltíssimes aplicacions que han aparegut anteriorment, però en realitat solien ser una excusa per instal•lar ‘malware’ o distribuir ‘spam’.

Una vegada inicies l’aplicació en el teu dispositiu mòbil amb Android o iOS et surt en pantalla on apareix el número i el nom dels contactes que t’ha eliminat de la seva llista d’amics o els usuaris que s’han esborrat el compte a Facebook ( i que per això ja no apareixen a les teves llistes) o que has agregat recentment com a amic. A més d’aquestes dades, l’aplicació et permet accedir als seus noms a Facebook, saber l’última vegada que vau ser amics a la xarxa social i si et van eliminar a tu o vas ser tu qui va fer aquest pas.

‘Who Deleted Me’ no té caràcter retroactiu; solament rastreja la teva llista de contactes una vegada la tinguis instal•lada. Per la qual cosa, si vols assabentar-te si algú fa un any va deixar de ser amic teu, no podràs fer-ho. Això sí, des del moment en el qual la instal•lis, no se t’escaparà ningú que surti del teu cercle. A més, l’aplicació també et permet saber quan va ser l’última vegada que els teus amics es van connectar a la xarxa social.

Ara mateix la app té algun problema per saturació, a causa de la quantitat de gent que l’ha descarregat i iniciat sessió en l’últim mes (més de 300.000 dels 500.000 usuaris que té ja), però la companyia està treballant en això, segons ha fet saber Buzzfeed. Aquest programa no és alguna cosa nou a la disposició dels usuaris, sinó que existeix des del 2009 a manera d’extensió per al navegador. No obstant això, ha estat el seu salt al món de les aplicacions per a dispositius mòbils el que ha disparat la seva popularitat.

‘Who Deleted Me’ és una eina com menys curiosa que, igual que va ocórrer amb coses com el famós doble check blau de WhatsApp, pot portar amb si molts problemes dins del teu cercle sentimental o d’amistats. Però, qui sap, potser a algú li ve bé saber quan va ser l’última vegada que es va connectar la seva parella a Facebook o aquell amic de classe que té les teves anotacions i no hi ha manera que et contesti per retornar-te’ls…

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Who Deleted Me’: la nova app per saber qui ha deixat de ser amic teu a Facebook”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio