Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Yahoo! bloquejarà l’accés a internautes amb comptes a Facebook i Google

Els serveis quedaran restringits als usuaris registrats
By , on 13 de març de 2014

El motor de cerca Yahoo! deixarà de permetre l’accés a alguns dels seus serveis online, entre els quals s’inclouen Flickr o Fantasy Sports, a tots aquells usuaris que iniciïn sessió des dels comptes de Google i Facebook. Aquest bloqueig a l’accés dels serveis extres al buscador es realitzarà de forma gradual però acabarà afectant a tots els internautes sense una compta a Yahoo!

La mesura s’implantarà de forma gradual, i els usuaris hauran de registrar-se amb la ID de Yahoo! per accedir a aquests serveis del portal de cerca per internet, segons ha informat una portaveu de la companyia a l’agència periodística Reuters. Aquest és l’últim moviment de la nova CEO de Yahoo!, Marissa Mayer, que forma part d’una estratègia de reforçar l’interès dels usuaris pels productes de la web de la companyia així com per reavivar els estancats ingressos.

“Yahoo! està treballant contínuament a millorar l’experiència de l’usuari”, va dir la companyia, “i el nou procés ens permetrà oferir la millor experiència personalitzada a tots”. Però l’empresa Yahoo! ha acabat definint a aquests “tots” com a usuaris registrats al portal, començant per bloquejar el pas als serveis que disposa la plataforma a tots aquells usuaris que tinguin els comptes de Facebook o Google connectats en el moment d’accedir-hi.

Des que Mayer va prendre les regnes de la companyia Yahoo! a l’any 2012, l’empresa d’Internet ha llançat noves versions de molts dels seus principals productes i serveis, entre els quals s’inclouen Yahoo! Mail i Yahoo! Finance. Tanmateix, l’any passat Yahoo! va anunciar un programa per reciclar els IDs inactius dels usuaris, de manera que permetia als nous usuaris demanar adreces de correus que no havien estat usades durant més de dotze mesos per poder tindre dades més fiables del públic registrat.

Amb aquesta nova mesura, en la que prohibirà l’accés des de Facebook i Google als serveis de Yahoo!, la ex cap executiva de Google i ara responsable de Yahoo! , es troba duent a terme una pla contrari al que va adoptar en 2010 i 2011 Yahoo! sota el lideratge de la seva predecessora, la CEO Carol Bartz. Així doncs, l’empresa d’internet ha fet un canvi substancial en la seva política per a aconseguir un major volum d’internautes i usuaris registrats.

Segons el pla anunciat per Mayer, els botons per a iniciar sessió a la xarxa Facebook i a la web Google acabaran sent eliminats de totes els llocs de Yahoo! Igualment, la portaveu de la companyia no va especificar la data en a que es començarà a restringir l’accés als serveis que ofereix aquest motor de cerca per a tots aquells internautes amb comptes actius a Facebook i Google.

Imatge: eric hayes

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Yahoo! bloquejarà l’accés a internautes amb comptes a Facebook i Google”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio