Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

YouTube presenta un servei Premium sense anuncis i amb contingut exclusiu

YouTube Red arriba el 28 d’octubre a EE.UU
By , on 31 de octubre de 2015

youtube

L’accés a continguts originals i vídeos sense anunci, aquests són els poderosos reclams de YouTube Red, el nou servei de subscripció Premium de la plataforma més popular de vídeos online. Els usuaris de YouTube Red podran accedir als continguts de la xarxa sense anuncis i al servei Google Play Music; de moment, la subscripció només estarà disponible als Estats Units a partir del 28 d’octubre però s’anirà estenent progressivament a altres països.

YouTube ha fet oficial que, en menys d’una setmana, llençarà aquest nou servei de subscripció Premium. El primer més serà de proba i gratuït. Un cop superat aquest període, el servei YouTube Red costarà 9,99 dòlars mensuals per a la versió d’escriptori i per a la versió mòbil Android; en canvi, els usuaris de iOS que vulguin gaudir de les avantatges del servei Premium de YouTube hauran de pagar una mica més, uns 12,99 dòlars cada mes.

La subscripció a YouTube Red permetrà gaudir de continguts originals i vídeos sense anuncis,però també permetrà l’accés a altres serveis com YouTube Gaming, la plataforma de vídeos YouTube Kids i a Google Play Músic. A més, els subscriptors podran accedir properament al futur servei de música en ‘streaming’ YouTube Músic, que promet ser un bon competidor d’altres serveis com Apple Music.

I, quines característiques tindrà el nou servei YouTube Red?

– Inclourà Google Play Music, el servei de música per ‘streaming’ de Google, similar a Spotify o Apple Music. Aquest accés es podrà complementar un cop l’empresa posi en marxa un nou sistema per escoltar música en ‘streaming’, promès a finals d’any.

– Permetrà gaudir de tot el contingut de YouTube sense publicitat. L’usuari podrà veure vídeo després de vídeo sense haver de saltar anuncis. Encara que la publicitat no sigui visible, els creadors de contingut sí obtenen beneficis. Concretament, segons explica YouTube, lliurarà el 55% dels guanys als creadors, quantitat baixa si es compara amb el 70% que lliuren Apple Music o Spotify.

– Es podran reproduir els vídeos en segon pla i amb la pantalla apagada. Arriba, finalment, aquesta característica a YouTube, encara que solament la podran gaudir els que paguin la subscripció. Actualment només es pot reproduir un vídeo mantenint oberta l’aplicació de YouTube, la qual cosa impedeix a l’usuari poder moure’s lliurement per la resta del dispositiu al mateix temps que s’escolta el vídeo en qüestió.

– Els vídeos podran guardar-se per veure’ls després en el telèfon o en la tableta sense necessitat de connexió a Internet i, per tant, sense haver d’usar les dades de la nostra tarifa. És l’anomenada reproducció offline. Traurà més d’un somriure, sens dubte, als usuaris.

– Youtube Xarxa oferirà contingut original com series que exclusivament es podran veure sent subscriptors, tot i que les primeres produccions originals no arribaran fins al 2016. Entre els artistes que ja han signat amb la plataforma per crear contingut exclusiu estan famosos YouTubers com PewDiePie, Fine Brothers, College Humor i Toby Turner.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “YouTube presenta un servei Premium sense anuncis i amb contingut exclusiu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio