Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, Mac

Steve Jobs es veu obligat a desmentir públicament els rumors sobre el seu estat de salut

By , on 8 de gener de 2009
Steve Jobs, ja presentant l'aspecte demacrat que tants rumors ha generat, a la MacWorld Expo 2008

Steve Jobs, ja presentant l'aspecte demacrat que tants rumors ha generat, a la MacWorld Expo 2008

L’aspecte demacrat que se li ha vist al CEO d’Apple en les seves darreres aparicions públiques des de fa cosa d’un any fou el detonant de tota una sèrie de rumors sobre el seu estat de salut sense gaires més fonaments. El punt culminant d’aquesta rumorologia fou degut a l’anunci de la companyia de la poma mossegada que el seu cofundador no estaria present a la MacWorld Expo d’enguany, la darrera a la què anirà Apple a presentar els seus nous productes.

Els rumors han afectat financerament a Apple, en ser l’origen de la desconfiança dels inversors en el futur d’aquesta empresa. Cal pensar que durant l’etapa en què Jobs va sortir d’Apple, aquesta va passar els seus pitjors moments, amb una capacitat d’innovació minvada i la seva cotització a la borsa en caiguda lliure. La tornada de Jobs va significar la renaixença del Fènix amb nous i revolucionaris productes com l’iMac i l’iPod, que han alçat a Apple a una posició de líder indiscutible pel que fa a innovació tecnològica i l’han posicionat en una situació econòmica més que bona. Així les coses, de ben segur que més d’un posseïdor d’accions d’Apple identifica l’absència de Steve Jobs amb la tornada als “mals temps”.

Ha estat el mateix CEO d’Apple el que s’ha encarregat de dissipar els rumors, trencant d’aquesta manera amb el tradicional allunyament de la seva vida privada respecte a les qüestions públiques que rodegen la seva feina a Apple. En un comunicat clar i concís, Jobs es fa ressò dels rumors (no sense mancar-li el bon humor), afirmant que aquests han arribat fins i tot a certificar la seva defunció alguns cops, i afirma que el que pateix no és més que un desequilibri hormonal que provoca que el seu cos consumeixi un nombre més gran de proteïnes del que hauria de ser normal, deixant-lo amb l’aspecte demacrat que va originar els rumors.


[ad]

Phil Schiller, el que pot esdevenir el successor de Jobs al capdavant de la companyia de la poma mossegada

Phil Schiller, el que pot esdevenir el successor de Jobs al capdavant de la companyia de la poma mossegada

Al comunicat de Jobs li ha seguit un altre de la direcció de la companyia que expressa el seu suport total i absolut al director de la companyia en la seva recuperació.

No han transcendit més detalls sobre la malaltia i el procés de curació que segueix (i que segons afirma Jobs no és res fora del corrent), però el que sí s’ha assegurat per a tranquil·litat dels inversors i fans de la companyia de la poma és que l’actual CEO d’Apple continuarà exercint les seves funcions durant aquest període que es pot allargar fins mig any.

En el seu comunicat, Jobs afirma que en cas de veure’s impedit per dur a terme la seva funció de CEO de la companyia, serà ell el primer a dir-ho i abandonar el càrrec. La successió en el lloc de màxima responsabilitat d’Apple sembla de moment decantada cap a Phil Schiller, que sou designat com a responsable de donar la tradicional keynote en aquesta darrera MacWorld Expo.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Steve Jobs es veu obligat a desmentir públicament els rumors sobre el seu estat de salut”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio