Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Amazon presentarà el seu ‘smartphone’ al juny

La comercialització del terminal serà al setembre
By , on 26 de abril de 2014

La companyia Amazon està ultimant la presentació del seu primer ‘smartphone’ amb l’objectiu que al juny d’aquest mateix any es presenti de manera oficial per a la seva comercialització posterior. De moment, ja s’ha mostrat el prototip a un selecte grup de desenvolupadors a Estats Units i té intenció de començar la venda del seu ‘smartphone’ als usuaris de la telefonia mòbil partir del mes de setembre, segons informa The Wall Street Journal.

Els plans d’expansió en el comerç d’electrònica d’Amazon passen per anunciar el seu primer ‘smartphone’ que es realitzarà en una presentació oficial al mes de juny d’aquest mateix any, segons informa el mitjà nord-americà. La companyia ha estat desenvolupant el seu dispositiu en els últims mesos i ha arribat a realitzar demostracions del seu potencial entre desenvolupadors del sector. De moment aquestes demostracions han estat molt reduïdes i s’han limitat a ciutats d’Estats Units.

Segons destaca el diari nord-americà, després de la presentació oficial del ‘smartphone’ al juny, Amazon començarà la seva comercialització a partir del mes de setembre. De moment es desconeix si es tractarà d’una aposta global com ha passat amb el darrer llançament en el camp de l’electrònica o si el dispositiu es limitarà a Estats Units i altres països amb especial pes en l’estratègia de la detallista d’Internet.

Tampoc han transcendit detalls tècnics del dispositiu, tot i que els experts apunten al fet que integrarà una versió pròpia de Android com a sistema operatiu, com ja ocorre amb els ‘tablets’ Kindle Fire o en la consola del gegant. Tanmateix, Amazon disposa ja d’una tenda d’aplicacions pròpia basades en el sistema operatiu Android, per la qual cosa el moviment natural seria seguir utilitzant aquest sistema per als seus productes d’electrònica.

Encara amb moltes incògnites encara sobre el nou dispositiu, les expectatives estan altes i s’espera que el ‘smartphone’ d’Amazon estigui a l’alçada per competir de ple amb els grans fabricants de ‘smartphones’ com Apple o Samsung, empreses capdavanteres del sector de la telefonia mòbil. Val a dir que la companyia ja ha entrat en rivalitat amb aquestes marques en el sector de ‘tablets’ i d’equips de reproducció de continguts per ‘streaming’ amb els llançaments dels darrers productes en electrònica.

Els últims moviments de Amazon confirmen l’interès de la companyia per participar activament mercat de l’electrònica en el cap de l’entreteniment, i ara també en el món de la comunicació. Al respecte, Amazon va començar venent el ‘eReader’ Kindle; posteriorment es va introduir al mercat de ‘tablets’ amb Kindle Fire; mentre que el seu últim moviment ha estat el llançament del ‘set-top box’ Amazon Fire TV. En paral•lel al desenvolupament d’aquesta estratègia comercial per a l’oci, en els últims anys hi ha hagut rumors constants sobre la intenció de la companyia d’entrar al mercat dels ‘smartphones’.

Imatge: Robert Scoble

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Amazon presentarà el seu ‘smartphone’ al juny”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio