Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Sota aquest nom tan dolçament suggerent Google ha presentat la nova versió del seu sistema operatiu per a dispositius móbils
By , on 21 de octubre de 2011

Fa escasos dies que Apple llençava l’esperadíssima cinquena versió del seu sistema operatiu per als seus dispositus mòbils, l’iOS 5. Ara ha estat el torn de Google de posar sobre la taula les seves cartes en aquest gran torneig de poker de sistemes que es lliura als smartphones de tot el món.

Android Ice Cream Sandwich és el nom en clau de la versió 4.0

Google ha revelat tots els detalls d’una de les versions més esperades d’Android, parlem és clar de Ice Cream Sandwich que, sota aquest denominatiu tant dolç i estiuenc, proposa combinar el millor de Gingerbread i Honeycomb (les versions anteriors) per funcionar en smartphones i tablets. La companyia defineix Android 4.0 com una versió basada en el que a la gent li agrada d’Android (multitasca, sistema de notificacions, pantalles d’inici personalitzables, widgets…), amb l’afegit de noves formes de comunicar i compartir.

Per començar, Ice Cream Sandwich presenta una nova interfície d’usuari més intuïtiva, que inclou més formes d’interacció a través de la pantalla tàctil i una nova tipografia optimitzada per a pantalles d’alta resolució. El nou Android es basa en els botons virtuals de la Barra de Sistema, que permeten tornar enrere, anar a la pantalla inicial o obrir les aplicacions recents. Aquests botons estaran sempre disponibles, encara que es podran amagar en el mode de pantalla completa. La multitasca millora gràcies al botó d’Aplicacions Recents.

Les noves carpetes de favorits de la pantalla inicial permeten organitzar millor les aplicacions i accessos directes. Els widgets s’han millorat i permeten accedir al correu electrònic, consultar el calendari, reproduir música, accedir a xarxes socials o fins i continuar una partida de Texas Holdem que tinguem instal·lat… tot des de la part dreta de la pantalla. A més, la seva grandària és personalitzable a gust del consumidor.

La pantalla de desbloqueig ha millorat per permetre l’accés a més funcionalitats i ofereix la possibilitat de desbloquejar el telèfon amb només mirar a la càmera. Ice Cream Sandwich inclou millores en la correcció d’errors, en el suggeriment de paraules i en el sistema de reconeixement de veu.

L’univers social és protagonista d’aquesta nova versió que integra els grups, contactes i perfils socials de l’usuari per simplificar la interacció. L’aplicació de càmera inclou noves opcions d’edició, que permeten rotar les imatges, eliminar els ulls vermells i afegir efectes.

Les novetats de Ice Cream Sandiwch no acaben aquí, també inclou Wi-Fi Direct i Bluetooth Health Device Profile (HDP), millores en el navegador i en el correu electrònic i Android Beam, un sistema per compartir continguts entre dos smartphones a través de la tecnologia NFC amb només apropar.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Android 4.0 Ice Cream Sandwich”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio