Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Apple amplia el seu programa de Reciclatge i Reutilització a terminals d’altres companyies

Emporta’t un descompte al dur el teu antic smartphone
By , on 30 de abril de 2015

La companyia nord-americana Apple ha decidit ampliar el seu actual Programa de Reciclatge i Reutilització d’iPhone i iPad al acceptar smartphones d’altres fabricants. Fins ara, aquesta possibilitat de reciclar smartphones de companyies competidores només estava disponible en alguns països, però no a Espanya.

Per poder beneficiar-se d’aquest programa de Reciclatge i Reutilització de smartphones i tabletes el client haurà de portar el seu telèfon intel•ligent a una de les onze Apple Store autoritzades a Espanya. A la botiga d’Apple, un especialista valorarà el dispositiu en l’acte i aquest import li serà descomptat en la compra del seu nou iPhone o iPad. A més els de la companyua de la poma ajudaran als seus clients a triar i contractar un servei de dades amb operadores de telefonia, sempre que sigui necessari.

Entre els avantatges d’aquest nou pla, els usuaris disposaran de serveis gratuïts d’activació, configuració personalitzada o d’inscripcions en tallers gratuïts que els permetran conèixer més sobre les aplicacions del seu futur dispositiu (iCloud, Foto, Vídeo). D’aquesta forma, Apple vol millorar el seu servei amb els clients habituals de la marca i atreure’n altres usuaris de smartphones i tablets mitjançant un descompte per dur el seu antic terminal mòbil.

Tot i això, no tots els dispositius seran acceptats pels responsables de les tendes Apple Store d’Espanya. Des de la companyia s’ha advertit que pot ocórrer que el telèfon presentat a la tenda no estigui en les condicions mínimes com per rebre una tassació per determinat import. En aquest cas, la companyia nord-americana té previst garantir al client que el vell terminal serà sotmès a un reciclatge de forma responsable en nom del client.

Així doncs, el Programa de Reciclatge i Reutilització estarà disponible a partir d’aquest dilluns en l’Apple Store de Passeig de Gràcia a Barcelona, Apple Store La Maquinista a Barcelona, Apple Store Puerta del Sol a Madrid, Apple Store Xanadú a Madrid, Apple Store Parquesur a Madrid, Apple Store Gran Plaza 2 a Madrid, Apple Store La Cañada a Marbella, Apple Store Nueva Condomina a Múrcia, Apple Store Calle Colón a València, Apple Store Río Shopping a Valladolid i en l’Apple Store Puerto Venecia a Saragossa. Com a requisit per acollir-se a aquest programa, el client ha de ser major de 18 anys.

Imatge: Tokyographer

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Apple amplia el seu programa de Reciclatge i Reutilització a terminals d’altres companyies”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio