Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Apple demana la paralització de vendes d’alguns models de Samsung

La companyia de la poma al•lega danys ‘irreparables’
By , on 27 de maig de 2014

Apple ha tornat a recorre a la justícia per a que es paralitzi la venda de diversos dispositius mòbils del seu principal competidor, l’empresa sud-coreana Samsung. La companyia de la poma ha assegurat que en infringir les seves patents, Samsung ha ocasionat un dany que va més enllà de les compensacions econòmiques i per això ha demanat que es paralitzi la venda de diferents ‘smartphones’ de la companyia rival.

A principis del mes de maig es coneixia el veredicte d’un dels judicis que enfronta a Samsung i Apple. Un jurat de San José, Estats Units, va determinar que Samsung havia infringit patents d’Apple i va condemnar a la companyia sud-coreana a pagar a l’empresa americana una indemnització de 119,6 milions de dòlars (86,2 milions d’euros). Malgrat aquesta sentència favorable, Apple han decidit reclamar mesures més enllà de la indemnització, que arriben a la paralització de la comercialització de determinats models de Samsung.

En concret, Apple ha presentat una petició que busca que es paralitzin les vendes de diferents models de ‘smartphone’ de Samsung. Segons la publicació The Verge, Apple ha argumentat en uns documents presentats davant la justícia que l’empresa de la poma ha patit que el danys fruit de la vulneració de les seves patents. Apple pronostica que aquests danys seran “irreparables” si l’empresa sud-coreana Samsung continua venent els seus telèfons intel•ligents. Per això, la companyia fundada per Steve Jobs considera que la compensació econòmica no és suficient i demana que es paralitzin les vendes.

Entre els models de Samsung que Apple ha assenyalat en la seva al•legació estan el Galaxy Nexus, Galaxy Noti, Galaxy SII i Galaxy SIII i entre altres terminals que han tingut un menor impacte en el mercat. En els documents presentats als jutjats, sembla que la companyia nord-americana de moment no ha fet esment als dispositius més moderns de Samsung, com el recentment estrenat Galaxy S5.

La petició d’Apple manté obert així el pols legal entre ambdues empreses de telefonia. Per la seva banda, Apple ha aconseguit anteriorment que la justícia paralitzi les vendes d’alguns terminals mòbils de Samsung i amb aquesta estratègia sembla estar buscant el mateix resultat. La decisió ara està en mans de la jutgessa Lucy Koh, que haurà de determinar si l’argument d’Apple és vàlid i si és pertinent dur a terme accions més severes contra Samsung.

Imatge: Janitors

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Apple demana la paralització de vendes d’alguns models de Samsung”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio