Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Apple presenta els nous models d’iPhone 5

Tim Cook ha presentat l'iPhone 5C (de baix cost) i l'iPhone 5S
By , on 17 de setembre de 2013

iphone

Apple ha entrat en la guerra de preus dels seus dispositius, quelcom que no havia passat fins ara. I és que l’empresa també lluita per buscar nous clients i obtindre més beneficis si això suposa rebaixar el preu dels seus productes i serveis. Tim Cook, el president de la companyia, ja ha presentat el nou iPhone 5C, el predecessor de l’iPhone 5, tot i que amb menys expectació. Es podrà adquirir en cinc colors: verd, blau, vermell, groc i blanc a partir del proper dia 20 de setembre. Ja es pot realitzar la reserva i encara queden models disponibles, cosa que no va passar fa un any amb l’iPhone 5, les unitats de les quals es van esgotar en poc més d’una hora.

La versió barata de l’iPhone podrà interessar a molts usuaris que desitgin utilitzar un dispositiu Apple però que no tenien recursos suficients com per tenir-ne. Les seves característiques són semblants però ‘low cost’. La carcassa no és metàl·lica, tot i que ho sembli. En realitat és plàstic i es pot canviar de color. Pel què fa a les característiques, cal dir que és un bon smartphone. La seva pantalla és de quatre polzades, té una càmera de 8 megues per fer fotografies i realitzar vídeos amb tres augments de zoom. S’hi poden descarregar moltes aplicacions i està preparat pel 4G.

Poc després de la seva presentació ja van sorgir les primeres crítiques que asseguraven que Apple presentava com a nou un mòbil vell, que no tenia cap novetat respecte l’iPhone 5. A més, tot i que, suposadament, és un dispositiu de baix cost, el seu preu no sembla ser-ho. A Estats Units, el model de 16 GB amb contracte costarà uns 99 dòlars (549$ sense contracte) i el model de 32 GB amb contracte costarà 199 dòlars (649$ sense contracte). Les fundes de colors intercanviables costaran 29 dòlars. En total, un preu força elevat i que la resta de companyies poden competir fàcilment.

A més a més, s’ha presentat el nou iPhone 5S, una nova versió del model antic millorada i que no és de baix cost. Sortirà al mercat el mateix dia que l’iPhone 5C, el proper 20 de setembre. Aquest sí que tindrà una carcassa metàl·lica de color negre, plata i daurada. Compta amb un xip de 64 bits, que suposa una rapidesa mai vista amb els mòbils d’Apple. Com a novetat, incorpora sensors més potents per poder detectar el moviment. Així es podran descarregar aplicacions de salut i esport que seran més eficaces. S’espera que els dos models junts puguin arribar al nivell de vendes i d’èxit del primer iPhone 5.

Foto de Health Gauge a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Apple presenta els nous models d’iPhone 5”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio