Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Apple redueix el seus beneficis i registra una davallada en la venda d’iPhones

La companyia ben menys productes
By , on 23 de maig de 2016
Apple

La poma d’Apple

El gegant tecnològic Apple ha obtingut menys beneficis aquest segon trimestre de 2016 en comparació amb les vendes registrades a l’any anterior. La companyia de la poma va obtenir un benefici net de 10.500 milions de dòlars, enfront dels 13.600 milions que va aconseguir al mateix període de 2015; un descens que també es registra en la venta de iPhones, el producte estrella de la companyia nord-americana.

El nombre de iPhones venuts durant el període ha estat de 51,1 milions de dispositius enfront dels 61,1 milions del segon trimestre de l’any passat; i és que el descens del 13% en les vendes de la companyia s’ha convertit en una reducció de beneficis. En el segon trimestre les vendes netes del fabricador de dispositius tecnològics van ascendir a 50.600 milions de dòlars (44.786 milions d’euros), enfront dels 58.000 milions de dòlars (51.336 milions de dòlars) del mateix període de 2015.

La companyia de la poma ha aconseguit comercialitzar durant aquest període de l’any uns 51,1 milions de dispositius l’iPhone, el que és el seu producte més important; enfront de 61,1 milions del segon d’unitats venudes en el trimestre del passat any. Un descens constant que també es registra en altres dels productes estrella de la companyia com són l’iPad, tableta amb vendes 10,2 milions d’unitats aquest trimestre de l’any enfront de les 12,6 del mateix període en 2015; i, en menor mesura, amb els ordinadors Mac que han passat a facturar 4 milions enfront de 4,5 milions de l’any anterior.

Després d’aquests resultats, Tim Cook, conseller delegat d’Apple, deixant de banda la reducció dels beneficis, ha volgut destacar la “enorme efectivitat” amb la qual s’ha afrontat “una adversa situació macroeconòmica”com l’actual. Així doncs, el màxim responsable de la companyia defensa la “fortalesa de l’ecosistema Apple”, que ha permès que la companyia segueixi facturant beneficis trimestre rere trimestre, especialment mitjançant els serveis que ofereixen.

El responsable d’Apple ha defensat que des de la seva companyia estan “molt contents” amb el creixement registrat en els ingresos dels serveis que ofreixen, una bonança que ha estat sostinguda al llarg del temps. Precisament, la comercilització de serveis amb éxit es deu a “l’enorme fottalesa de l’ecosistema Apple”, ha defenst Cook al temps que agregava que també disposen d’una creixent base d’usuaris a través dels mil milions de dispositius actius.

De cara al tercer trimestre fiscal, les previsions apunten que Apple espera obtenir uns ingressos d’entre 41.000 i 43.000 milions de dòlars (entre 36.289 i 38.059 milions d’euros). Caldrà esperar tres mesos més per veure si les expectatives de negoci de la companyia de la poma s’ajusten a les tendències dels compradors.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Apple redueix el seus beneficis i registra una davallada en la venda d’iPhones”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio