Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Botigues xineses aconsegueixen incrementar la capacitat dels iPhone fins als 128Gb

Xina aprèn a ‘tunejar’ els iPhone
By , on 27 de novembre de 2015

iphone

El mercat xinès ha demostrat no tenir límits i ens ha sorprès un cop més amb la seva habilitat per donar al consumidor tecnològic el que vol a un preu bastant assequible. En aquesta nova ocasió, ha trobat una solució a l’etern problema de l’emmagatzematge dels mòbils l’iPhone, aconseguint augmentar la seva capacitat fins a 128 GB per un preu menor de cent dòlars.

La versió bàsica del dispositiu d’Apple solament compta amb 16 GB de capacitat; una xifra que es queda petita per a un telèfon d’alta gamma que no permet ampliació externa. La falta de memòria ROM i els problemes amb les bateries dels dispositius son els motius més habituals entre els usuaris smartphones d’alta gama per no comprar un producte Apple. Hi ha dispositius de major capacitat amb el logo de la poma, però el preu d’aquests és cada cop més desorbitat. Els usuaris han notat aquest problema i necessiten una solució.

D’això s’han aprofitat les tendes de reparació a Xina, que han semblat trobar com posar fi al problema de la memòria en els iPhones. Així, els carrers de les grans ciutats xineses s’han omplert de cartells on els tècnics ofereixen augmentar la capacitat de dispositius Apple amb menor memòria ROM i convertir-la en uns altres de gran capacitat sense necessitat de pagar una gran diferència de preu entre tots dos; només una reparació valorada en 100 dòlars.

Alguns han anat més enllà dels cartells als carrers i s’han sumat a aquesta tendència a través del lloc de comerç Xina Taobao, segons explica la publicació WSJ; on s’ha arribat a parlar d’aconseguir 128Gb de memòria ROM en dispositius que abans només podrien emmagatzemar 16Gb. Un petit incentiu per a comprar un mòbil de gama alta però petita capacitat d’emmagatzematge i convertir-lo en un dispositiu punter per uns quants euros i una poca estona.

I és que la operació tècnica per ampliar la capacitat de la memòria ROM en els iPhone no dura més d’una hora i consisteix a canviar el xip de la memòria i tornar a tancar el telèfon, i instal•lar un ‘programari’ que fa creure que hi ha una capacitat millor de la qual realment hi ha. No obstant, no tot són avantatges en aquesta modificació; perquè la instal•lació de la nova memòria afecta al servei iCloud o Find My Phone, segons explica el diari People’s Daily de Xina a la seva pàgina de Facebook.

Imatge: JESHOOTS

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Botigues xineses aconsegueixen incrementar la capacitat dels iPhone fins als 128Gb”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio