Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Com serà el nou iPhone6 d’Apple?

Les filtracions apunten a un terminal amb canvis substancials
By , on 9 de juliol de 2014

L’empresa Apple ha anunciat que a la tardor d’aquest 2014 veurà la llum l’iPhone 6, un model del que poc es coneixen poques dades de forma oficial però que la web xinesa iFanr ha aconseguit filtrar al públic. El nou iPhone 6 comptarà amb dos versions de 4,7 polzades i una altra de 5,5 polzades; essent les dades disponibles de iFanr sobre el model més petit i comparades amb el seu predecessor.

La major grandària del nou iPhone, com apunta el vídeo i recull la web 9to5Mac amb les dades de iFanr, implicarà canvis a l’hora de manejar-ho amb una sola mà; un característica que defensava a ultrança Steve Jobs i que ha respectat la companyia de Cupertino fins i tot en els models de 4 polzades. No obstant això, de iFanr assenyalen que amb el nou terminal de 4,7 polzades aquesta possibilitat es redueix i serà molt probable que calgui utilitzar les dues mans una bona part del temps.

També preveuen, igual que han vingut apuntat altres webs especialitzades durant les últimes setmanes, que l’iPhone 6 sigui considerablement més prim que els actuals i que les vores planes se substitueixin per altres arrodonits. Sobre la càmera frontal del terminal, aquesta torna a canviar la disposició per tornar a situar-se a l’esquerra de l’altaveu, igual que en els dispositius l’iPhone 4 i 4S, mentre que damunt de l’altaveu es situaria el sensor de proximitat.

Si bé l’aspecte del iPhone 6 és el que més dades copsa, també s’ha pogut esbrinar quelcom de l’aspecte més tècnic dels nous terminals de la companyia de la poma. Segons les webs especialitzades, el nou iPhone podria comptar amb un processador A8, mentre que solament el de major grandària (5,5 polzades) utilitzaria una pantalla de cristall de safir per evitar esgarrinxades i trencaments, una queixa molt comuna entre els usuaris de iPhone.

Els mitjans d’origen xinès també han aportat dades sobre els preus de comercialització de la nova generació de telèfons intel•ligents d’Apple. En el cas del model de 4,7 polzades, les dades coincidirien amb les filtracions anteriors, situant el preu de la versió de 32 GB al voltant dels 625 euros; mentre que el iPhone 6 de 5,5 polzades –amb el sobrenom d’iPhone Air– tindria un preu que arribaria als 714 euros. Tanmateix, adverteixen que els impostos de cada país podrien fer variar el preu del nou iPhone i que aquestes xifres són només orientatives.

Els últims rumors de la xarxa situen el llançament de l’iPhone 6 al setembre, pel que caldrà seguir esperant a noves filtracions sobre els dos terminals per saber com serà l’aspecte físic dels nous ‘smartphones’ d’Apple i les especificacions tècniques del nous dispositius. Tanmateix, els mitjans especialitzats tenen un ball de dates sobre quan es presentarà el nou terminal, ja que les filtracions de Deutsche Telekom apuntaven a que la data escollida per Apple podria ser el 15 de setembre; però els mitjans xinesos han advertit d’un retràs d’Apple en el llançament del iPhone 6, amb el 25 de setembre com a data final.

De moment, només està confirmat per Apple que el llançament del nou dispositiu iPhone 6 serà durant la tardor d’aquest any i que hi haurà disponible el mateix model en 4,7 polzades i 5,5 polzades, aquesta amb una pantalla de cristall de safir. La presentació del nou model es coneixerà, probablement, amb una setmana d’antelació i en la cita amb els responsables d’Apple es coneixeran les característiques dels dos models de iPhone 6.

Un model 3D amb tots els detalls filtrats

Les últimes especificacions que podria tindre el nou ‘smartphone’ d’Apple han estat les escollides del dissenyador gràfic Mark Pelin, qui ha dissenyat una sèrie de representacions en 3D del terminal. Si ben Apple ni confirma ni desmenteix la veracitat de les dades publicades fins ara sobre el disseny de l’iPhone 6, gràcies a fonts properes a les cadenes de muntatge, se sap que el nou iPhone estarà disponible en dues grandàries: 4,7 i 5,5.

En la representació de Pelin, de les quals s’ha fet ressò la web 9to5Mac, no queda clar si es tracta del model de 4,7 o de 5,5 polzades, però sí es pot veure com el disseny no varia a primer cop de vista de les últimes versions de iPhone, però sí introdueix nous canvis com la forma arrodonida de les bores o el canvi de disposició d’alguns elements. Tanmateix, igual que el model d’Apple l’iPhone 5s, utilitza un cable Lightning per carregar-se i connectar-se al PC i situa el la entrada de cascos en la part inferior del telèfon.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Com serà el nou iPhone6 d’Apple?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio