Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

‘Couple’, una aplicació per les parelles sentimentals

Un espai on els dos membres de la parella comparteixen fotografies, missatges, dibuixos, gravacions de veu, cançons, etc.
By , on 16 de juliol de 2013

Movil

Avui dia hi ha tot tipus d’aplicacions pel mòbil, sent un mitjà molt útil per l’entreteniment i la comunicació dels usuaris. Per això, és lògic que aparegui una aplicació per les parelles, com una forma d’estar sempre en contacte amb la persona estimada. Es tracta de ‘Couple’, un projecte realitzat per quatre amics de la Universitat de Waterloo. La seva idea va tenir tant bona acceptació que va rebre inversió a Silicon Valley per fer-la realitat. Ja es pot descarregar en espanyol per tal que les parelles de llengua hispana puguin beneficiar-se també de les avantatges que ‘Couple’ ofereix.

L’aplicació, en un primer moment, pot recordar al WhatsApp, perquè consisteix en un xat en el qual els dos membres es comuniquen en tot moment. Però és exclusiu, de manera que és una aplicació on només es podran trobar els dos enamorats i podran intercanviar informació fàcilment en qualsevol moment. Tota la informació queda emmagatzemada dins el núvol i només hi poden accedir els dos membres de la parella. A l’igual que WhatsApp o Skype, es poden enviar a temps real missatges de veu, gravacions de vídeo, fotografies, fer trucades amb la càmera, etc. Està disponible tant per telèfons Android com Apple, així que el sistema operatiu no ha de ser cap impediment.

Una de les característiques més curioses de ‘Couple’ és el thumbkiss, que consisteix en què algú posa el dit sobre la pantalla. A l’altre li apareix la seva empremta dactilar i quan la toca amb el seu dit, el mòbil vibra a les dues persones, per saber que s’estan tocant en aquest mateix moment. També hi ha una pissarra que veuen els dos alhora, on es pot dibuixar o escriure. En el cas dels dibuixos, per exemple, es pot crear un dibuix entre els dos, com una bona manera de compartir experiències i bons moments. També hi ha un calendari on apuntar les fites importants, des de les cites programades fins els aniversaris.

I, en cas que es trenqui la relació, es perd l’accés a tot el contingut generat fins aleshores. Cap dels dos membres poden accedir de nou a totes les fotografies, dibuixos i missatges que van compartir. Ara bé, si la parella es reconcilia, per suposat que sí que es pot recuperar tot. I en cas que es comenci una relació amb una nova persona, es podrà generar una nova aplicació, completament buida. A més a més, per tal que sigui una aplicació privada, només entre els dos membres de la parella, per accedir-hi cal contrasenya, de manera que no tothom pugui veure què hi ha a dins. Així doncs, ‘Couple’ sembla ser una bona aplicació per les parelles que, després de l’èxit a nivell internacional, ja el poden descarregar els usuaris que parlen castellà.

Foto / DeclanTM

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “‘Couple’, una aplicació per les parelles sentimentals”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio