Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

El 40% dels mòbils espanyols són Smartphones

Cada cop és més normal l'ús d 'internet el mòbil
By , on 6 de juny de 2011

Poc a poc i malgrat la crisi, el mercat de la telefonia mòbil continua avançant amb la seva intenció d’implantar els Smartphones a pràcticament tota la població. La gran quantitat de nous terminals, encapçalats per l’iPhone 4 o pels models d’HTC, entre d’altres, juntament amb les ofertes que les ofertes fan als clientes, principalment per a canviar de companyia a canvi d’un nou mòbil, han fet que ja siguin 4 de cada 10 persones amb mòbil a Espanya les que tenen un smartphone.

iPhone

Així ho rebel·la un estudi de Nielsen que, a més, dóna algunes dades més. Symbian és encara el sistema operatiu més utilitzat (65%), però iOs (Apple) i Android (Google) van creixent a ritme fort i cada cop prendran més força al mercat. L’ús d’internet mòbil ha crescut notòriament amb l’entrada dels nous dispositius al mercat.

Entre les pràctiques més comunes estan la lectura del correu electrònic, l’accès a xarxes socials o l’ús de missatgeria instantània com el conegut What’s up. A més, les operadores han hagut de modificar i ampliar la seva oferta de tarifes que combinen conversa i dades, és a dir, parlar i navegar, amb quotes mensuals molt competitives que han fet que les tarifes de veu perdin poc a poc importància.

Si fa anys tenir un mòbil no era massa comú i ara és totalment normal, en poc temps tot apunta a que entrar a internet amb el mòbil i pagar per aquest servei estarà també totalment socialitzat. Mentrestant, altres dispositius com els tablets van entrant a un ritme més lent al mercat, amb preus encara molt ostentosos, i esperen créixer en els propers anys fins a ser també un dispositiu quotidià per a molts usuaris.

A tota la oferta actual s’hi afegeix el creixement d’aplicacions mòbils i complements que permeten integrar en un únic dispositiu elements com telèfon, televisió (TV online), GPS, càmera de fotografies, reproductor de música, agenda i calendari, correu electrònic i gran quantitat de serveis, molts d’ells de forma gratuita tenint accès a internet.

Ja comença a ser normal veure al metro a gent consultant el Twitter o el Facebook, fent-se fotos i enviant-les per correu electrònic al moment. El mercat de la telefonia mòbil s’amplia i cada cop afegeix més tipus d’empreses al seu voltant, tot fent que el negoci creixi any a any i que les grans companyies hagin de ser cada cop més creatius i més precisos amb les seves novetats.

Foto: burgermac a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El 40% dels mòbils espanyols són Smartphones”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio