Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

El 96% dels espanyols prefereix enviar un missatge que realitzar una trucada

Les ‘Apps’ de missatgeria instantània són el mètode preferit
By , on 1 de octubre de 2014

apps

El cinquè informe sobre aplicacions a Espanya, dut a terme per ‘The App Date’, revela que el 96% dels espanyols prefereixen utilitzar abans una aplicació mòbil o enviar un missatge de text que parlar per telèfon per a realitzar una la conversa quotidiana. La principal aplicació utilitzada per a enviar missatgeria instantània es WhatsApp, comprada aquest any per Facebook.

‘The App Date’ és la trobada de referència de les aplicacions en realitza per cinquè any consecutiu un informe sobre el seu ús al nostre país. L’estudi es concentra en el camp de les noves tecnologies que van més enllà dels dispositius mòbils, incloent cotxes, ordinadors, cases, roba, complements, etc. Una de les dades més importats que ha presentat l’informe és la preferència del missatge escrit davant de la trucada telefònica tradicional.

En aquesta comunicació escrita, les aplicacions de missatgeria instantània son les preferides, essent el líder indiscutible ‘Whatsapp’, el mètode per al qual opten el 98,5% dels 23 milions d’espanyols que resulten usuaris actius de tals eines electròniques. Molt per darrere d’aquesta ‘App’ es situen les seves principals competidores. Així doncs, els espanyols també opten per aplicacions com ‘Skype’ (51,6%), ‘Telegram’ (36,1%), ‘Facebook Messenger’ (34,4%) o ‘Line’ (31,7%) per comunicar-se. El cas de ‘Snapchat’ a Espanya al contrari que succeeix en altres països on és capdavanter, la seva acceptació s’ha reduït a un 11.9% d’usuaris que l’empren.

Confirmant aquesta predilecció, l’estudi apunta que l’ús de aplicacions de missatgeria ha crescut un 55,2% en l’últim any i més d’un 38,1% de les persones que empren ‘Whatsapp’ al nostre país reconeix consultar l’aplicació diverses vegades per hora. No obstant això, a pesar que ha augmentat considerablement el nombre de persones que utilitzen aplicacions, la xifra de descàrregues ha experimentat un descens acusat fins als 3,8 milions de descàrregues diàries.

Respecte al moment preferit dels espanyols per usar aplicacions, l’informe assenyala que l’hora punta d’ús de les aplicacions al nostre país se situa entre les 18 hores i les 21 hores. La majoria dels usuaris té entre 25 i 44 anys, concentrant-se l’ús especialment en la franja dels 25 a 34 anys. L’última conclusió que s’extreu de l’estudi de ‘The App Date’ és que, si en missatgeria el líder indiscutible és Whatsapp, entre els sistemes operatius és Android qui domina el mercat espanyol amb un 89%, seguit de iOS i Windows.

Imatge: Alvy

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El 96% dels espanyols prefereix enviar un missatge que realitzar una trucada”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio