Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

El Mobile World Congress 2016 de Barcelona: ‘Mobile is everything’

Les entrades costen entre 800 i 5.000 euros
By , on 19 de febrer de 2016

El Mobile World Congress torna un any més a Barcelona. Entre el 22 i el 25 de febrer de 2016, assistents de tot el món arribaran a la ciutat comtal per conèixer les propostes que la fira internacional de tecnologia portarà als seus expositors. L’edició de 2016 del MWC tindrà com a lema ‘Mobile is everything’ i la seva temàtica principal serà la importància de la tecnologia mòbil en l’actualitat.

La fira internacional sobre tecnologia mòbil comptarà amb més de 21.000 expositors, més de 160 delegacions governamentals, 34 pavellons i més de 4.000 persones de mitjans de comunicació acreditades que es donaran cita a Barcelona entre els propers 22 i 25 de febrer. El tema central de la present edició serà la importància de la tecnologia mòbil en l’actualitat, que ha arribat a formar una part indispensable del nostre dia a dia.

A més, l’edició d’aquest any apunta a un rècord d’assistència entre el públic especialitzat. Els organitzadors han explicat que esperen que s’apropin al MWC 2016 “prop de 100.000 visitants” pels 2.000 expositors que estaran en el recinte. Segons aquestes estimacions, les dades de l’any passat se superarien amb escreix. En 2015 la fira va albergar 93.000 visitants de 200 països, un 9,4% més que en 2014; amb xifres sempre en augment des de fa anys.

Aquest any el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, principal escenari on es desenvoluparà el Mobile World Congress, comptarà amb la presència d’infinitat de ponents que mostraran els seus punts de vista sobre les noves tecnologies i la importància del concepte mòbil. Com a estrelles convidades torna a destacar Mark Zuckerberg, el fundador de la xarxa social Facebook, que visitarà el MWC per tercer any consecutiu.

Assistir a una de les principals fires de tecnologia del món té un preu i no precisament dirigit a curiosos, els 749 euros a 4.999 euros fan que la fira sigui destinada a professionals del sector. La entrada més barata, 749 euros, permet accés al ‘networking’, als seminaris, a l’exposició i als tours del MWC. Una altra opció és apostar per la Entrada plata’, de 2.199 euros, que a més permet accedir a conferències magistrals i a la cerimònia de premis del Mobile World Congress.

Per poder optar al màxim de la fira que tindrà lloc del 22 al 25 de febrer, caldrà rascar-se una mica més la butxaca. Una entrada or que permet descomptes, accés vips, esmorzars en les conferències i servei exclusiu, tot per un preu de 2.699 euros. Finalment, una entrada platí que permetrà gaudir de tot això i d’una experiència premium durant els dies a Barcelona per uns 4.999 euros per persona.

Per no perdre’s cap novetat, el MWC 2016 comptarà amb la seva pròpia aplicació mòbil que permetrà tenir a mà la llista d’expositors, els accessos, els programes de conferències o la possibilitat d’interactuar amb uns altres dels assistents a l’esdeveniment. Una forma diferent de poder formar part del MWC 2016 de Barcelona sense necessitat d’haver de pagar una entrada.

Imatge: andersekström

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Mobile World Congress 2016 de Barcelona: ‘Mobile is everything’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio