Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils
Basats en Android, però configurables en moltes altres característiques

El teu mòbil, a mida

By , on 28 de octubre de 2010

La publicitat que podem veure al seu lloc web dels mòbils de Synapse Phones

Els smartphones o telèfons intel·ligents són cada dia més presents a les nostres vides, fins al punt d’esdevenir objecte de personalització i col·leccionisme. Un mòbil ja és molt més que un telèfon, passant a convertir-se juntament amb la roba que ens posem o el que duem a la cartera, en un reflex de la nostra personalitat.

Així és com una empresa alemanya, Synapse-Phones, ha llançat un servei que ens permet construir-nos el nostre propi terminal a mida. Això si, amb algunes limitacions lògiques.

Per començar, tots els terminals tenen la mateixa carcassa i estan basats en Android 2.2. No podem (i és una cosa que jo hi he trobat molt a faltar) optar per tenir un teclat físic en el nostre terminal, si no que ens hem de conformar amb la pantalla tàctil cobrint tota la part frontal. Arribats a aquest punt us preguntareu, doncs, què és el que podem configurar lliurement en aquests telèfons?. Doncs la resposta és que tot allò relacionat amb el maquinari de connectivitat i alguns altres aspectes.

Per tal de crear el nostre telèfon a mida haurem de començar accedint a l’opció “Configure your smartphone” (o sento, però la web està en anglès), on se’ns informa de les característiques generals que compliran tots els terminals i de les opcions que tenim per a personalitzar. Entre les primeres s’hi compten un processador d’1 GHz. AGPS, Bluetooth 2.1 o slot microSD amb capacitat de fins a 32 gigabytes.

Entre els paràmetres configurables hi tenim el tipus de connectivitat, poden optar per un terminal 3G Quatribanda, 4G amb LTE i HSPA+ o 4G amb WiMAX. Evidentment, cada opció representa un increment en el preu, partint d’una base de 299 € impostos inclosos*. També podem escollir si no hi volem tarja Wi-Fi, o bé si n’hi volem i aquesta ha de ser b/g o b/g/n .

Pel que fa a les càmeres, podem escollir entre 5, 8 i 12 megapíxels, si tindrà flash de LED o de Xenó, o si no tindrà aquest darrer element, i si voldrem una càmera frontal de 2 megapíxels per a videoconferència.

Un sintonitzador de TDT incorporat (molt pràctic per distreure’ns quan viatgem), la quantitat de memòria instal·lada al sistema i quina mida de tarja microSD hi voldrem, són altres paràmetres que també podrem configurar, tots ells amb el seu corresponent increment de preu. Segons vulguem gastar-nos-hi més o menys, anirem triant un smartphone més o menys complet.

I ara, la mala noticia per a aquells que esteu desitjant fer-vos el vostre mòbil: els enviaments dels terminals estan previstos per a mitjans del primer trimestre del 2011.

* Recordeu que estem parlant d’una empresa radicada a Alemanya i que, per tant, el tipus impositiu variarà del 18% d’IVA que tenim aquí

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El teu mòbil, a mida”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio