Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Escollir el mòbil ideal no és fàcil

No és gens fàcil saber quin tipus de mòbils és el que necessites
By , on 20 de setembre de 2010

El Samsung Onyx és un dels mòbils més complets que n'hi ha

Feia temps que volia deixar el meu vell mòbil per buscar un de nou. No sóc un gran aficionat a l’última tecnologia però no nego que ja que em poso a rastrejar les diferents possibilitats, doncs buscaré un que sigui dels últims models i que m’ofereixi la majoria d’aquestes prestacions que estan en boca de tots. Ho admeto, sóc un d’aquests exemplars que quan constata que en el seu entorn immediat coincideixen en alguna cosa no vol semblar una bestiola rara i vol afegir-se a aquests. Manca de personalitat? Pot ser, però en temes de tecnologia prefereixo deixar-me assessorar per uns altres més entesos en la matèria.

D’aquesta forma, li vaig preguntar a un dels meus amics, que aquest sí és un gran expert en temes de mòbils i em va preguntar què és el que jo volia. Em vaig quedar en blanc. No sabia exactament què contestar-li perquè com he dit no sé molt d’aquest tipus d’aparells. Però sí m’agradaria que tingués una càmera més o menys de bona resolució i que es pogués escoltar música. La resta seria un extra.

Després de pensar-ho durant uns segons no hi va dubtar gaire i em va recomanar el nou Samsung Onix. Després de veure les seves característiques haig de reconèixer que combina un bon disseny i una gran connectivitat perquè així pugui tenir tot el que podria necessitar en un telèfon mòbil. I és que podria connectar-me ja sigui a través del 3G, Wifi, Bluetooth,… i gaudir de la millor forma de navegar des del mòbil. Per si tot això fos poca cosa, amb la seva càmera de 3.2 megapíxels, amb detector de somriures, visió panoràmica i detecció de rostres per guardar els meus millors moments i compartir-los de forma instantània amb les xarxes socials.

A més, em va explicar el meu amic que amb aquest mòbil és fàcil realitzar una videotrucada. Alguna cosa que jo intuïa que existia però només ho havia vist en algunes pel·lícules de ciència ficció. Doncs res més lluny de la realitat, amb aquest Samsung Onix és possible i divertit. Pel que fa a les condicions que m’ofereix Orange per tenir aquesta meravella són més que avantatjoses. D’una banda, tinc l’opció d’adquirir-ho amb targeta per 129 €, amb contracte des de 0 € i amb fusió des de 29 €.

Com sóc una persona bastant conservadora o com a mínim m’agrada estar molt segur del que compro, vaig continuar preguntant entre les meves amistats. Haig d’admetre que el Samsung Onix va deixar el pavelló molt alt, però encara així volia seguir mirant opcions. Llavors, una amiga em va dir que portava molts anys usant una mateixa marca de mòbils i que mai li havien fallat. Ben al contrari, sempre li havien durat molt temps sense cap desperfecte. Ho va dir perquè em coneix i sap que sóc bastant maldestre, per la qual cosa el meu mòbil ha de ser resistent perquè té moltes opcions perquè caigui moltes vegades al terra.

Estem parlant dels mòbils LG. Així que vaig mirar els models que ofereix Orange i em vaig portar la grata sorpresa que tots estan disponibles a partir de 0 euros amb contracte. Això para mi ja va ser una gran notícia. Hi ha molts models, però la meva amiga em va recomanar tres especialment. Un molt pensat per la meva cada vegada major afició a les xarxes socials; el segon com una de les opcions més completes i l’últim, que destaca per la seva gran pantalla.

El primer és el nou LG Mini, més concretament el Mini GD880, amb el qual tindria molt més que un mòbil. Tindré accés instantani a les xarxes socials i connexió amb tots els meus amics. A més, qualsevol actualització en Facebook i Twitter sortirà directament en la pantalla d’inici, gràcies als nous ginys incorporats. Si li sumem un disseny exclusiu, una pantalla tàctil de3,2 polzades i una càmera de fotos de 5 megapíxels, el Nou LG Mini és un gran mòbil. Molta xarxa social, molt per tocar.

El segon model és un increïble mòbil multimèdia de disseny, que uneix els avantatges del sistema operatiu Android i el seu munt d’aplicacions, i la facilitat d’ús de LG. Tot això sense oblidar les seves prestacions multimèdia i la seva potent càmera. És perfecte per a Internet gràcies al seu teclat complet i la seva connectivitat WiFi, i a més incorpora A-GPS. El GW620 és, sens dubte, un dels mòbils més complets.

El tercer i últim model d’aquesta marca és el nou LG BL40 Xocolata. La veritat és que de disseny és potser el que més m’agrada però no només és per la seva bonica forma el que li fa ser un gran mòbil sinó que són les seves àmplies prestacions i, sobretot, per la gran grandària de la seva pantalla LCD. Amb els seus 4 polzades de pantalla de cristall temperat, gaudiràs d’una nova sensació de visualització panoràmica. Tot això amb la màxima tecnologia: càmera de 5 megapíxels, Internet d’alta velocitat, Wi-Fi i GPS.

Com tenir amics és gratis i a més molt agradable, vaig trucar a un tercer amic perquè em recomanés quin era en la seva opinió el millor mòbil que em podia comprar. Ell, a més d’amic, va ser el meu company a la universitat i sap que sempre m’ha agradat escriure. Bé, de vegades prefereixo escriure que parlar perquè m’expresso millor. Potser per això em va recomanar que mirés els smartphones. Més concretament els d’aquest tipus de telèfons em centrés en alguns dels blackberrys que hi ha en la web d’Orange.

Així que vaig estar mirant aquesta secció i haig d’admetre que el disseny ja m’agrada. És com si fos un petit ordinador en miniatura, amb el seu teclat qwerty, que facilita precisament escriure, una de les meves passions. Potser el model que més em va agradar va ser el BlackBerry Bold 9700, que destaca per la seva pantalla d’alta resolució i que no té gens que envejar a altres mòbils que es vanaglorien de tenir múltiples opcions. Si és per càmera compta amb una de 3’2 megapíxels, a més de, entre altres configuracions: GPS, Mp3, Video Càmera, Wi-Fi, 3G; encara que sí trobo a faltar l’opció de ràdio i de Vídeotrucada.

En definitiva, hauré de revisar molt bé aquests mòbils perquè després d’aquest recorregut m’he adonat que no és una elecció qualsevol sinó que és més important del que sembla. A partir del moment en el qual tingui un d’aquests mòbils, les possibilitats estaran seccionades. Així que seguir-me pensant-ho una mica més. Encara que el que sí he pogut comprovar és que amb contracte la majoria d’aquests mòbils són gratis. Vosaltres quin escolliríeu d’aquests models de mòbils?

Fotografia: Orange

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Escollir el mòbil ideal no és fàcil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio