Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Facebook facilita publicar continguts sense connexió a través de la seva App

L’App puja sola els continguts al recuperar la connexió
By , on 13 de maig de 2014

Facebook ha actualitzat la seva aplicació per Android, introduint una opció que permet crear publicacions encara que no l’usuari no disposi en aquell moment connexió a Internet. Gràcies a aquesta millora, es poden crear en qualsevol moment les publicacions i la App de Facebook s’ocuparà de fer-les públiques quan es torni a disposar d’accés a Internet en el dispositiu mòbil des d’on s’hagin realitzat les instantànies.

Fins fa ben poc, en viatges amb avió o en zones sense cobertura quan els usuaris que intentaven publicar continguts en Facebook rebien automàticament un missatge d’error, confirmant que la imatge, vídeo o text no podien ser pujats a la xarxa social. En aquests casos, si es volia penjar tant si com no aquell contingut l’usuari era l’encarregat d’esperar a recuperar la connexió a Internet i tornar a donar l’orde de forma manual per pujar els continguts seleccionats

Aquesta situació ja és cosa del passat per als usuaris de telèfons o tabletes amb el sistema operatiu Android i amb la App de Facebook instal•lada. En l’última actualització de l’App de Facebook per Android l’objectiu que s’ha perseguit és que els usuaris no hagin de deixar de compartir les seves activitats per no disposar de cobertura o senyal d’Internet en el moment de voler penjar un contingut a la xarxa social més popular del món.

A Facebook han buscat una forma de millorar aquest aspecte del seu servei i ho han aconseguit amb una actualització de la seva app per Android pensant en facilitar i millorar l’experiència dels usuaris amb la reina de les xarxes socials. Aquesta actualització, ja disponible en Google Play, inclou la possibilitat de crear publicacions encara que la connexió a Internet sigui feble o inexistent. La app s’ocupa de publicar el continguts fixat pels usuaris quan les condicions de connexió tornen a ser òptimes.

“Crea publicacions fins i tot encara que la connexió sigui feble o estiguis en manera avió, ja que podràs compartir-les quan es restableixi la connexió”, han explicat des de Facebook els responsables de la nova actualització de la xarxa creada per Mark Zuckerberg. Es tracta d’una funció útil, que pot ajudar als usuaris habituals de la xarxa i fomentar la creació de continguts en tot moment, tot afavorint-ne la seva publicació.

A més d’aquesta millora, la app de Facebook par a dispositius amb sistema operatiu Android també ha rebut millores que pretenen ampliar la seva fiabilitat i velocitat, segons ha confirmat la companyia. Amb tot això, des de Facebook s’espera que els usuaris de la xarxa millorin la seva experiència en l’ús de Facebook des de dispositius mòbils.

Imatge: Janitors

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Facebook facilita publicar continguts sense connexió a través de la seva App”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio