Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Facebook introduirà un cercador d’enllaços a la seva app

Alguns usuaris iOS han pogut provar el nou botó
By , on 15 de maig de 2015

fb

La xarxa social Facebook està interessada en afegir un motor de cerca dins de la seva aplicació per a ‘smartphones’, segons han informat alguns usuaris que han descobert un botó nou en la darrera actualització de l’aplicació per a iPhone. Els nous canvis porten a pensar que els responsables de la xarxa social més popular estan preparant una actualització en la que s’inclogui un motor de cerca propi dins l’app.

El mitjà especialitzat ‘TechChrunch’ ha apuntat que l’aplicació de la xarxa social per excel•lència per a usuaris iOS compta amb un botó denominat “afegir enllaç” (add a link), que es triba situat al costat del botó per incloure fotografies o localitzacions. Una vegada que els usuaris seleccionen la opció per afegir un enllaç a la seva actualització d’estat o comentari es desplega un teclat, amb el qual es poden buscar enllaços per paraules claus.

Una vegada s’ha realitzat la cerca de l’enllaç, els usuaris que utilitzen l’aplicació de Facebook desde els seus iPhones també reben una sèrie de suggeriments sobre noticies relacionades amb les paraules claus que han cercat a través del botó ‘Add a link’. Així doncs, segons senyala el portal ‘TechChrunch’ a partir de l’experiència dels primers usuaris iOS en utilitzar aquetsa nova opció, Facebook hauria incorporat un cercador dins de la seva app.

Una de les queixes recurrents en els usuaris de l’app de Facebook era la dificultat per publicar enllaços en l’estat o els comentaris, per la qual cosa sembla que, de moment, aquestes novetats busquen millorar l’experiència de l’usuari i no constituir un cercador propi que pugui fer la competència a altres serveis similars amb èxit com Google o Yahoo. No obstant això, la publicació especialutzada ‘TechCrunch’ ha senyalat el fet que les aspiracions de Facebook van més enllà de facilitar la vida als usuaris.

La xarxa social pretén utilitzar aquest motor de cerca per tenir una manera de cobrar a les marques i anunciants pel contingut publicat dins de la seva pròpia plataforma. A manera d’emular el model de Google en la app de Facebook. De la mateixa manera, estan facilitant que els usuaris utilitzin aquesta característica perquè no hagin d’abandonar la xarxa social, una característica que permet que un major nombre d’usuaris es mantinguin a la pàgina. D’aquesta forma, Facebook podrà fixar majors preus als anunciants en aplicació.

En definitiva, una funcionalitat interessant que caldrà provar en profunditat una vegada es trobi disponible. Es desconeix la data o si finalment Facebook inclourà aquesta opció per a tot tipus d’usuaris de ‘smartphones’ i dispositius mòbils, però tot sembla indicar que s’afegirà en properes actualitzacions de l’aplicació. Tant per a tots els usuaris de iOS, com per als usuaris de Android, caldrà esperar una mica més per conèixer definitivament el funcionament del nou cercador d’enllaços de l’app Facebook.

Imatge: bohed

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Facebook introduirà un cercador d’enllaços a la seva app”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio