Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Huawei desplegarà xarxes 5G a la Copa del Món de 2018

L’empresa xinesa s’avançarà a les prediccions d’experts
By , on 28 de novembre de 2014

L’empresa de tecnologia China Huawei ha anunciat la signatura d’un acord amb l’operador mòbil rus MegaFon per desenvolupar i desplegar xarxes de prova 5G. El seu objectiu és que estiguin disponibles a temps per a la Copa del Món de 2018 que es disputarà a Rússia, dos anys abans de l’arribada de les comunicacions 5G que van pronosticar els experts del sector.

L’acord entre l’empresa de telecomunicacions xinesa i el servei mòbil de Rússia se centra en l’estandardització de la tecnologia 5G, la determinació dels requisits per construir una xarxa 5G i la creació d’un equip per dur a terme els assajos i proporcionar cobertura en el torneig de 2018 a Rússia, segons la web Mobile World Live. Amb aquest acord es preveu tindré operativa la xarxa de comunicacions en 5G, una forma més avançada de comunicacions pilot.

Els projectes pilot han de completar-se abans de finals de juny de 2017, per a que pugui estar el sistema plenament operatiu per a la celebració de la Copa del Món de 2018 a Rússia. Per la seva banda, el president de Productes i Solucions de Huawei, Ryan Ding, va assegurar que “amb l’ajuda de MegaFon, estem segurs de convertir la xarxes 5G en realitat per als ciutadans de Rússia i els seguidors del futbol de tot el món dos anys abans de la data que va estimar la indústria per a les xarxes 5G -2020-“.

Aquest és un altre indicador del grau d’importància que te el desenvolupament de les xarxes 5G per l’empresa de tecnologia Huawei. La companyia ha invertit un pressupost de 5 milions de lliures a un centre de recerca en 5G en el Regne Unit, on s’espera que el 5G arribi en 2022. L’objectiu d’aquesta inversió és que la xarxa estigui enllestida el més aviat possible, havent de convertir-se en una realitat per a la Copa del Món de 2018 de Rússia.

Un recent informe prediu que per a l’any 2020, el 90% de la població mundial amb més de sis anys d’edat tindrà un dispositiu mòbil, per aquest motiu Huawei hagi pres l’estratègia de centrar-se en la implementació de la tecnologia necessària per fer que aquests nombres siguin una realitat.

Imatge: John.Karakatsanis

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Huawei desplegarà xarxes 5G a la Copa del Món de 2018”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio