Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

L’última actualització de Whatsapp: novetats per tots i problemes per iOS

Els internautes no podran accedir a continguts d’altres països
By , on 11 de març de 2016

whatsapp

L’última actualització de WhatsApp permet enviar arxius a través de l’aplicació de missatgeria i integra serveis en el núvol com Google Drive o Dropbox. Una nova característica que els usuaris que necessiten intercanviar documents o arxius habitualment agraeixen; potser uns més que d’altres, ja que els usuaris de iPhone han detectat una gran pèrdua d’espai.

L’arribada d’aquesta nova actualització de la principal aplicació de missatgeria instantània per a usuaris de dispositius iOS no han tingut només avantatges: la nova actualització provoca la pèrdua d’espai en el telèfon dels usuaris d’iPhone. Els usuaris d’iPhone s’han trobat problemes d’emmagatzematge aquest cap de setmana en els seus telèfons. Malgrat esborrar documents, imatges i informació de l’emmagatzematge intern del telèfon, el problema no desapareixia.

El problema va aparèixer en diversos fòrums oficials d’Apple, on s’explicava que l’arrel de la pèrdua de lloc d’emmagatzematge era per culpa de l’aplicació WhatsApp. Segons s’explicava en aquests fòrums, l’actualització de l’aplicació de missatgeria s’adjudicava fins a 9GB d’emmagatzematge en els dispositius d’Apple. Un inconvenient que no s’advertia als usuaris de dispositius amb sistema operatiu iOS.

Per solucionar el problema, expliquen en aquests fòrums, cal fer una còpia de seguretat en l’historial de converses. Una vegada realitzada, es desinstala l’aplicació de Whatsapp, es reinicia el telèfon i torna a instal•lar-se l’aplicació de missatgeria instantània. En instal•lar un altre cop WhatsApp caldrà restaurar la còpia de seguretat i, aparentment, estarà tot solucionat.

Les novetats de l’actualització de Whatsapp

Nova pestanya d’enllaços: A través d’una nova pestanya, al costat de multimèdia, serà possible trobar tots els enllaços compartits en una conversa. Tanmateix, l’app realitza un resum automàtic de tots aquells enllaços publicats, amb la seva data, el missatge del que va ser acompanyat i una vista prèvia del mateix. En prémer sobre la previsualització, s’obre immediatament l’enllaç en el navegador, mentre que tocant sobre la part inferior ens portarà al missatge original, perquè pugui ser marcat com a favorit, compartit, eliminat o ser vist el context en el qual es va compartir la primera vegada.

Copiar i enganxar els links: Sense sortir de la zona d’enllaços, una altra de les novetats que porta amb si la nova versió és la facilitat per copiar i enganxar links. Fins ara, l’aplicació no permetia copiar una URL prement i mantenint una lleugera pressió sobre ella, sinó que obligava a copiar tot el missatge. Aquesta barrera també s’elimina i és possible copiar únicament l’enllaç en qüestió i enganzar aquesta URL en qualsevol altre lloc del telèfon, sense que vagi acompanyat de cap tipus de text. Petit, però important detall que a més d’un ha portat de cap.

Neteja de missatges dins d’un xat: Si no fem una bona neteja ara i adés en el nostre historial de WhatsApp… el que es pot acumular aquí! També s’han dut a terme alguns canvis referent a això. Les opcions de neteja són majors. L’usuari podrà decidir esborrar tots els missatges d’un cop o podrà triar suprimir aquells que porten més de 30 dies o de 6 mesos en el telèfon. En cas que els xats que es desitgin esborrar comptin amb missatges destacats, l’aplicació permetrà verificar abans de l’esborrat si es volen conservar o no.

Imatge: antonbe

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “L’última actualització de Whatsapp: novetats per tots i problemes per iOS”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio