Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Més detalls de l’Iphone5 o iPhone4S

Octubre podria ser el mes del llençament oficial del nou model d'Apple
By , on 6 de setembre de 2011

Encara no es coneix ni tan sols quin serà el seu nom definitiu. Després de l’èxit rotund de l’iPhone i l’Iphone4, considerat per molts el millor mòbil creat en tots els temps, és moment de renovar-se. Ja? Sembla que sí, i és que l’evolució tecnològica, per molt que volguem, sempre anirà per davant nostre.

Apple ja té enllestit el seu nou dispositiu mòbil que, amb tota probabilitat, es dirà iPhone5 o iPhone4S. El nou producte d’Apple arriba amb una estètica que ens recorda més al seu segon germà, l’iPhone3G, amb una mida superior a l’iPhone4 i una forma més arrodonida.

Un altre dels aspectes més comentats és la mida de la pantalla, que les darreres fonts xifren en 3.5 polsades, com l’iPhone4, o en 3.7. Una altra possible novetat de què es parla és un botó d’inici inferior més gran que l’habitual que ens serviria també per moure’ns pels menús, recordant-nos en aquest sentit a la BlackBerry, salvant les distàncies clar.

Sorprenent seria també si finalment l‘iPhone5 arriba amb un sistema per a carregar la bateria sense cables. Tot apunta a que Apple ho reservarà per a més endavant, en la propera versió del mòbil, però tot és possible per la ‘poma’. El que queda clar és que el cable està en procés d’extinció a la tecnologia, i també serà el cas en els dispositius mòbils.

Una altra bona notícia per a aquells que es vulguin renovar i estar sempre al dia tecnològicament parlant és que alguns operadors de telèfon podrien estar preparant ofertes per canviar el teu iPhone4 pel nou dispositiu a un preu raonable.

La notícia més recent que ha arribat al voltant del nou iPhone és que els alemanys han estat els primers afortunats en poder reservar-ne gràcies a l’acord amb l’operadora Deutsche Telekom. Hi ha moltes especulacions al voltant de la data de sortida, però tot apunta a que el mes d’octubre podria ser el de la seva estrena. Després de dominar el mercat amb un creixement espectacular, venent des de 2007 més de 130 milions de dispositius d’iPhone, la fàbrica de la ‘poma’ no descansa i, havent llençat altres productes estrella com l’iPad o l’iPad2 amb èxit, torna amb un nou mòbil per trencar del tot el mercat.

Pels més impacients cal dir que l’iPhone5 està al caure, i és previsible que en breu Apple anunciï ja la data de la conferència de presentació, que s’especula que podria arribar aquest mateix mes de setembre. Vídeos amb muntatges, il·lustracions futuristes… moltes especulacions però ningú sap encara com serà realment el mòbil més esperat dels darrers anys.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Més detalls de l’Iphone5 o iPhone4S”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio