Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

‘OnePlus2’ es podrà comprar lliurement durant el Black Friday i Cybermonday

OnePlus suspèn temporalment el sistema d’invitacions
By , on 25 de novembre de 2015

El terminal OnePlus2, el model insígnia de la companyia xinesa OnePlus, es podrà comprar sense invitació durant la celebració del Black Friday i el CyberMonday, concretament entre el divendres 27 i el dilluns 30 de novembre. El nou OnePlus2 es un ‘smartphone’ que combina les característiques d’un terminal de gama alta amb un preu molt més atractiu que la resta de competidors.

La nova gamma d’aquest terminal ha tingut una molt bona acollida per part del públic gracies a la seva relació entre qualitat i preu. De fet, el furor pel nou OnePlus2 ha arribat a causar problemes a la empresa creadora, que ha tingut dificultats per a cobrir la demanda de terminals. Precisament, quan van llançar el seu anterior terminal de gama alta, el OnePlus One es van donar aquests problemes per proporcionar tots els terminals demandats pel mercat.

La crítica més dura que se li ha fet a la companyia xinesa ha tornat a ser la referent al sistema d’invitacions entre usuaris de la xarxa de blogs i compradors, ja que aquesta és l’única forma d’aconseguir comprar un d’aquests terminals tret que es tracti d’una ocasió especial. La primera oportunitat ha estat fa una mica més d’un mes, quan es va posar a la venda el dispositiu durant una hora sense necessitat d’invitació.

Doncs bé, per celebrar el Black Friday d’aquest divendres 27 de novembre, la companyia xinesa ha anunciat a través de la seva Twitter oficial que una vegada més el OnePlus 2 el podrà adquirir tot aquell que ho desitgi, fins a esgotar existències. Aquesta nova oportunitat serà de tres dies de duració i fins a que s’esgotin les existències. Quelcom que serà aviat, ja que la versió bàsica està esgotada des de fa un temps, per la qual cosa qui ho desitgi haurà d’adquirir el model una mica més car.

Encara no et decideixes? El OnePlus 2 és un telèfon mòbil de 5,5 polzades Full HD, processador Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB de RAM (3 si parlem de la versió bàsica), fins a 64 GB d’emmagatzematge intern, sensor d’empremtes dactilars, càmera posterior de 13 megapíxels i USB Tipus C. A més, tot apunta al fet que actualitzarà el seu sistema operatiu a Android 6.0 a principis de 2016. El terminal que es pot adquirir té un preu de 399 euros, quelcom molt ajustat a les prestacions que ens proporciona el OnePlus2.

Imatge: opopododo

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘OnePlus2’ es podrà comprar lliurement durant el Black Friday i Cybermonday”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio