Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Poker mòbil, a totes hores

Vigileu amb les butxaques
By , on 24 de febrer de 2010

 

Veuràs així la teva pantalla de mòbil

Veuràs així la teva pantalla de mòbil

La primera partida de poker va ser un autèntic desastre. No sabia exactament quina era la meva funció i tampoc els meus objectius. No tenia clar quina era la dinàmica fins que per continuar la partida vaig baixar al caixer… Maleïda gentussa, m’havien escurat les butxaques tot el que van poder i més. No sé quant vaig perdre, però va ser l’últim cop que em va passar. No tenia ganes de perdre més calers, tot al contrari… l’objectiu era la més cruel de les venjances. Així que no em va quedar altra opció que fingir una baixada de sucre i marxar abans d’apostar el rellotge de la comunió.

No ha estat un camí fàcil, ho he d’admetre, però bé, ara per ara tinc uns ingressos extra gràcies als amics. Pobres innocents… creien que em doblegaria a la mínima, però m’he fet més forta… i rica. Naturalment tot plegat ha condicionat la meva vida. Necessito una partida diària i quan tinc la necessitat, he de fer els possibles per contindre’m. Al principi m’era suficient trobar-me amb els amics a qualsevol cafeteria, però la cosa ha anat en augment. Necessito els meus rituals, sentir els nervis a l’estómac, saber que al repartir les cartes podré remuntar qualsevol jugada. Calcular i encertar la jugada dels contrincants… un plaer que només el poker pot saciar.

Davant d’aquest drama de necessitat de joc només podia recórrer a intentar jugar amb els companys de pis, però no era el mateix. L’ambient el trencaven qualsevol dels energúmens de Gran Hermano, la passió l’enfonsava un: Juguem amb cigrons, no? No, no juguem amb cigrons i si no us ho preneu amb serietat no cal jugar. El poker és una religió a la que només uns quants hi podem accedir. No em valen les excuses. Abandona la partida amb dignitat. Gràcies.

Francament, un autèntic drama del que preferiria no parlar. Però com a totes les històries hi ha les seves parts bones. Davant de la meva necessitat em vaig veure obligada a aguditzar l’ingeni que em quedava. I us puc assegurar que em va funcionar. El que escric a continuació només és pels escollits, és una porta secreta al plaer que només dóna un amant secret… el poker mòbil. Sí. Aquesta és la nostra salvació, i la podeu trobar a cases d’apostes com Bwin.

Un dia, molt tard, veient els programes més pestilents que la televisió generalista és capaç d’entregar-nos a la dèbil audiència va aparèixer la llum al final del túnel. Ja feia un parell de setmanes que no aconseguia quedar amb ningú per una sessió de poker i estava una mica cansada de tal situació. Com que ningú s’animava la meva opció va ser tancar-me a casa i vivint i respirant com podia intentava oblidar els meravellosos moments de la nostra relació. Vull dir, relació poker-jo. I… desprès de l’horòscop de Esperanza Gracia i de l’aparell de mòbil amb rajos x que despulla a la genet (Incís: qui és creu que un mòbil és capaç de despullar a algú deixant-lo amb roba interior? Algú li falta un bull) va aparèixer la meva, la nostra autèntica salvació: el poker… al mòbil!

Tota aquesta història, tota aquesta introducció és per explicar-vos que gràcies a una acció divina vaig ser escoltada. Per primer cop vaig resar bé a Déu i em va fer cas (ho hauria pogut fer en època d’exàmens, però aquest és un altre tema). Mitjançant un ràpid registre vaig poder accedir a les portes del cel… però no encara. El meu Siemens A55 no era apte… heu de tenir un mòbil compatible amb el joc per tal de poder jugar-hi. Per tant, a primera hora ja estava desperta per fer un canvi de telèfon. La última tecnolgia a les meves mans amb poker inclòs. Sí, senyor.

Un cop realitzat aquest petit tràmit només em va fer falta connectar-me. Un univers sencer davant dels meus ulls que cap en una pantalleta de telèfon mòbil. Podia jugar amb 9 adversaris, i clar, ells no eren els meus amics… per tant, em tocava perdre. Però el poker al mòbil permet jugar offline i així entrenar-te fins que hagis dominat la grandesa del joc. I no només això, l’empresa que ho promociona permet als usuaris entrar en diversos tornejos als que només cal apuntar-s’hi (és necessari haver-se registrat prèviament) i també d’entrar en sortejos amb viatges a Las Vegas.

El joc en sí és tan bo que permet fer rankings dels millors jugadors i estadístiques de joc. Sense cap mena de dubte la meva vida ja esta solucionada, com a mínim la part d’oci. Quan vaig a treballar practico amb la modalitat offline algunes modalitats del joc i així m’entreno per futures partides. Un cop per setmana jugo fort, per veure si la sort m’acompanya, però la majoria de les ocasions la sort se’n va a comprar i no torna.

Als que us agrada jugar amb cigrons apreciareu les apostes a partir d’1 euro, o les partides on el diner és el de menys. Personalment ho agraeixo, perquè no tenir cara a cara els adversaris devalua i molt el joc. Ja no sento la mateixa emoció de sempre. Les papallones han marxat de vacances i ja no ronden el meu estomac. Allò d’escurar als amics ha passat a millor vida, perquè ningú vol jugar amb mi, però bé, sempre em quedarà el mòbil. Això sí, el carregador sempre a la vista que amb tanta telefonia d’última generació no han pensat en les llargues partides o converses… qui sap. Per últim, no deixeu escapar l’oportunitat de jugar al poker, amb mòbil o no, us asseguro que val la pena. Això sí, abans d’apostar, feu una partideta d’escalfament. No fos cas que us lesioneu, i us toqui fingir una baixada de sucre, perquè ja sabeu com continua la història…

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Poker mòbil, a totes hores”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio