Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Samsung canviarà la capa de personalització dels terminals llançats al 2015

TouchWiz incorporarà de fàbrica ‘apps’ de Microsoft Office
By , on 27 de febrer de 2015

La nova versió de la capa de personalització de Samsung sobre Android, TouchWiz, comptarà amb un aspecte renovat. Les primeres informacions sobre el producte anuncien que TouchWiz serà més lleugera i ràpida que versions anteriors i que, a més, comptarà amb el paquet de Office de Microsoft instal•lada de fàbrica en els nous terminals que es llancin al mercat al 2015.

Segons ha desvetllat SamMobile, la nova versió de la ‘skin’ TouchWiz debutarà amb els nous terminals insígnia de Samsung per 2015. Així doncs, els afortunats que adquireixin un Samsung Galaxy S6 i Galaxy S Edge podran ser els primers usuaris en descobrir les noves característiques de TouchWiz on s’inclouran canvis en algunes de les aplicacions de la companyia per Microsoft. Concretament, disposaran al seu terminal de les aplicacions OneNote, OneDrive i Office Mobile i, a més, se li sumarà una subscripció gratuïta al paquet Office 365.

Encara que no s’ha confirmat, probablement aquest fet estigui relacionat amb la finalitat de la disputa legal entre la companyia sud-coreana i la liderada per Satya Nadella, els termes de la qual no van sortir a la llum. L’acord entre les dues parts ha acabat beneficiant notablement als usuaris de terminals Samsung, qui podran disposar d’un paquet molt complet d’aplicacions Windows als quals ja ens tenia acostumada la firma sur-coreana i una subscripció gratuïta al paquet Office 365.

Citant a fonts properes a l’acords, també s’han desvetllat noves característiques de TouchWiz entre les quals es troba la renovació del teclat, que se semblaria més al de iOS. Altres canvis que experimentarà la ‘skin’ de Samsumg són la incorporació de noves opcions per triar el tema del telèfon; unes aplicacions més colorides; la possibilitat de canviar la grandària de les icones de les ‘apps’ per Samsung; i que l’aplicació de marcació serà “verda com l’herba”.

De moment, es desconeix si la nova versió de TouchWiz es podrà instal•lar en models anteriors al Galaxy S6 com si d’actualització normal es tractés, de moment, només són rumors els que apunten a aquesta possibilitat. Així doncs, queda esperar al proper 1 de març, que serà quan l’empresa Samsung respongui a tots els dubtes sobre els seus imminents nous terminals i la seva nova capa de personalització en el Mobile World Congress de Barcelona.

Imatge: Janitors

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Samsung canviarà la capa de personalització dels terminals llançats al 2015”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio