Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Samsung llança ‘Galaxy Apps’, una tenda online d’aplicacions

El portal estarà dissenyat per als usuaris de dispositius ‘Galaxy’
By , on 24 de juliol de 2014

L’empresa Samsung Electronics ha anunciat el llançament de la seva tenda online d’aplicacions anomenada ‘Galaxy Apps’, en la qual la companyia que ofereix centenars d’aplicacions disponibles per als usuaris de dispositius mòbils de la família Samsung Galaxy. El nou portal permetrà accedir a continguts exclusius i a aplicacions que milloraran el rendiment dels dispositius.

La nova tenda online compta amb una millora pel que fa a la seva predecessora, Samsung Apps, ja que ofereix aplicacions que permetran als usuaris una “major personalització dels seus dispositius”, com la pròpia empresa ha explicat en un comunicat. A més, els usuaris del la botiga online tindran accés a aplicacions optimitzades així com a “continguts dissenyats per treure el màxim partit dels seus dispositius” i promocions exclusives.

El president de Media Solution Center de l’empresa Samsung Electronics, WonPyo Hong ha afirmat que “a Samsung ens esforcem contínuament a crear valor per als nostres clients a través de solucions i serveis que s’ajustin als nostres innovadors productes”. El portal de Samsung ‘Galaxy Apps’ suposa “un pas més enllà per oferir aplicacions exclusives que donen valor i enriqueixen l’experiència de l’usuari” dels productes de la família Galaxy, i alhora suposen millores constants del productes de l’empresa coreana.

La plataforma ‘Samsung Galaxy Apps’ compta amb una interfície d’usuari molt intuïtiva que es compon de tres seccions: Recomanat, Top i Galaxy. El desplegable ‘Recomanat’ permet als usuaris dels dispositius de Samsung trobar fàcilment aquelles aplicacions i promocions recomanades específicament per a ells, mentre que al desplegable ‘Top’ es mostren les aplicacions més populars entre els usuaris de la tenda online, que es poden triar en funció a la seva popularitat, data de publicació o preu de l’aplicació.

En el que concerneix als dispositius Galaxy, inclou quatre seccions diferents pensades en exclusiva per als usuaris de la família de tabletes i ‘smartphones’ Galaxy. Una de les seccions s’anomena ‘Galaxy Gifts’, que ofereix promocions exclusives d’aplicacions Premium; ‘Galaxy Essentials’ recomana aquelles aplicacions que no han de perdre’s; ‘Apps for Professionals’ es centra en aquelles aplicacions pensades per a negocis i altres serveis que aprofiten les característiques dels dispositius Galaxy.

També està el submenú ‘Galaxy Specials’, que permet als usuaris descarregar aplicacions específicament creades per aprofitar totes les capacitats exclusives dels dispositius Samsung Galaxy, tals com a ‘S Pen’ o ‘MultiWindow’ entre uns altres. Precisament aquesta secció de la tenda online de Galaxy és la que més crida l’atenció, ja que els usuaris podran augmentar el rendiment dels seus dispositius de la família Galaxy.

Imatge: opopododo

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Samsung llança ‘Galaxy Apps’, una tenda online d’aplicacions”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio