Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Samsung presenta el primer smartphone amb la pantalla corba

Primer es distribuirà a Corea del Sud i costarà mil dòlars. Aviat també es podrà comprar arreu del món.
By , on 10 de octubre de 2013

samsung

Samsung ha presentat el primer telèfon corbat. És cert que fa unes setmanes, la mateixa companyia va presentar un smartphone flexible, amb una pantalla de plàstic, però ha tornat a sorprendre de nou amb un model completament diferent i innovador. Es tracta de Samsung Galaxy Round, un mòbil amb la pantalla corba, que no vol dir flexible. Bàsicament, s’ha instal·lat una pantalla corba, però el material és de vidre, això vol dir que sempre serà així. Dóna molt joc, principalment, a la presentació de les aplicacions o els widgets com el rellotge o la bateria, que es van balancejant per l’espai que tenen.

Les seves característiques són molt semblants al Note 3. Per exemple, té una pantalla de 5’8 polzades, càmera de 13 MB i de 2 MB. Mesura 0’8 centímetres de gruix i només pesa 160 grams, menys que el Note 3. És el primer model de la indústria que té una pantalla corbada, perquè fins ara sempre hem estat acostumats a tenir mòbils plans. Amb aquesta nova presentació, serà més còmode tenir el telèfon a la butxaca. Molts dels aficionats de Samsung esperaven amb moltes ganes aquest moment i els comentaris (sobretot en forma de tweets) mostren certa decepció.

El fet que la pantalla sigui corba permetrà moltes millores i novetats pels usuaris. Per exemple, es podrà veure l’hora, la data, les trucades perdudes, les notificacions o l’estat de la bateria només inclinant una mica el telèfon. També es permetrà tenir oberta més d’una aplicació a la vegada, que aniran lliscant per la superfície. Finalment, el dispositiu és completament diferent al prototip que la companyia va presentar a principis d’any, que s’anomenava Youm. El resultat és sorprenent, però amb poques millores importants en el camp de la tecnologia.

Malgrat això, les expectatives que genera Samsung són espectaculars. No es pot negar que és una de les empreses capdavanteres en dispositius intel·ligents i que els seus productes generen tanta atenció i interès com els d’Apple, per exemple. Aviat sortirà al mercat el primer rellotge intel·ligent i, tot i que costi uns 300€, implica un canvi en les tecnologies i en les nostres vides molt important, perquè demostra que qualsevol cosa pot passar. En un primer moment, el Galaxy Round es distribuirà per Corea del Sud en diferents colors i costarà mil dòlars, però el més probable és que pròximament es distribueixi també arreu del món.

Foto de Janitors a Flickr

 

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Samsung presenta el primer smartphone amb la pantalla corba”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio