Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Samsung presenta un smartphone flexible, amb pantalla de plàstic

El mòbil es distribuirà a l'octubre a Corea del Sud i es podrà doblegar.
By , on 26 de setembre de 2013

Samsung ha presentat el primer smartphone flexible. Cada cop que les grans companyies de telecomunicacions realitzen rodes de premsa ens tenen acostumats a deixar-nos bocabadats. Aquest cas, per ser un aparell molt innovador i molt poc esperat, és una sorpresa pels amants de la companyia i els usuaris dels telèfons intel·ligents en general. Consisteix en un producte de plàstic que pot doblegar-se amb total normalitat, sense que això afecti a la qualitat o al seu ús. Es comercialitzarà a partir de l’octubre a Corea del Sud. El seu preu encara es desconeix, però serà elevat, ja que és un mòbil que s’adapta a qualsevol espai.

Tant LG com Samsung ja han experimentat prèviament amb les pantalles flexibles o corbes. Ambdues empreses ja produeixen uns televisors amb pantalles corbades i els seus preus oscil·len els 8.000 euros (per això s’espera que l’smartphone no sigui barat precisament). En principi, les pantalles així han de servir per poder-se adaptar els seus usos i els diferents espais on es vulguin col·locar. Amb un dispositiu mòbil, s’espera que hagi de ser còmode per dur-lo a la butxaca o al bolso. Sony i Phillips ja fa anys que parlen dels seus experiments amb pantalles flexibles, que es poden recargolar, etc. Però Samsung serà la primera empresa que ho distribueixi massivament.

Pel mòbil s’utilitzarà una pantalla de plàstic, en comptes de vidre com la majoria de mòbils actuals. Això hauria d’abaratir els costos, però és molt probable que no es vegi en el preu final del consumidor. Samsung ha explicat que el ser flexible té moltes avantatges: no es trenca i, per tant, no cal reparació (que avui dia pot costar més de 100€). A més a més, es pot fer servir de polsera, per així no haver-lo de guardar enlloc (sembla ridícul, però a la presentació s’ha explicat així com sona).

A més a més, com a novetat, Samsung ja ha presentat el Samsung Galaxy Gear a Espanya. El primer rellotge intel·ligent costarà al nostre país l’impopular preu de 299€. A part de les característiques ja conegudes, com la seva capacitat per rebre trucades, també s’ha informat de que és un localitzador que es connecta amb altres dispositius electrònics. Així doncs, en cas de perdre la tablet o el mòbil per l’habitació, el Galaxy Gear el pot buscar. Caldrà veure com van les vendes al nostre país, però és cert que poc a poc van apareixent nous dispositius electrònics semblants i a un menor preu. Ara bé, s’ha de valorar l’esperit innovador de Samsung per buscar noves solucions i nous dispositius originals.

Foto de John Karakatsansis a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Samsung presenta un smartphone flexible, amb pantalla de plàstic”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio