Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils, Noticies

Telefónica canviarà la seva denominació comercial a Movistar

El mateix César Alierta ho va anunciar a Madrid la setmana passada
By , on 10 de març de 2009
L'actual logotip de Movistar

L'actual logotip de Movistar

Segons informa el diari El País, l’operadora espanyola Telefónica planeja canviar en dates properes tot i que encara no establertes, el seu nom comercial pel de Movistar, sobradament conegut i que ara per ara engloba només la seva divisió de telefonia mòbil. Els productes i serveis de telefonia fixa i accés a Internet a través d’ADSL es venen actualment sota la denominació Telefónica.

Segons continua informant El País, la decisió fou anunciada pel president de la companyia, César Alierta, el passat divendres dia 6 de març durant la quarta cimera de directius d’aquesta operadora que va reunir a 1.200 dels més alts executius a Madrid. Ja se n’hauria parlat al comitè executiu, i el canvi tindria el vistiplau d’aquest.

Telefónica opera amb la marca Movistar a l’Estat Espanyol i l’amèrica llatina, mentre que a centreeuropa i Regne Unit ho fa sota la denominació O2, remanent de l’adquisició ja fa alguns anys del negoci mòbil de British Telecom.

El canvi es fa per motius comercials i de màrqueting, doncs després de la realització d’alguns estudis, s’ha arribat a la conclusió de què la marca Movistar està més ben valorada i és més coneguda entre els consumidors que la de Telefónica. Personalment, no se si creure-m’ho o pensar que més aviat degut a la “qualitat” del servei que ofereix l’operadora espanyola, han hagut de fer una fugida cap endavant emprant un nom que no està tan “cremat” com el seu…

Sempre he pensat que una empresa que manté el seu nom durant dècades (aquí ja podríem parlar de “bon nom”) i que no li cal canviar-lo perquè el nom per si mateix ja és un atractiu per als usuaris, és la que de veritat val la pena confiar-hi.

Tot i el moviment, Telefónica no es despendrà del tot de la seva antiga denominació, ja que aquesta continuarà sent la senyera de l’empresa a l’hora de presentar-se davant governs i administracions públiques.

Tampoc és el primer cop que una empresa europea du a terme un moviment semblant. Amb anterioritat, Vodafone i Orange ja van fer el mateix a l’Estat Espanyol amb les seves respectives filials, Airtel i Amena, canviant-los el nom per donar una imatge de companyia global.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Telefónica canviarà la seva denominació comercial a Movistar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio