Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

Whatsapp introdueix canvis estètics per als usuaris d’Android Lollipop

Material Design obliga a modificar colors i imatges
By , on 28 de gener de 2015

La popular aplicació de missatgeria instantània WhatsApp Messenger s’ha adaptat al nou aspecte del sistema operatiu Android, anomenat Material Design, en la seva última actualització per a usuaris d’Android Lollipop. El sistema de missatgeria més popular del món ha canviat en la seva versió beta 2.11.498 la interfície i un dels elements claus d’Android 5.0 per adaptar-se al nou sistema operatiu.

La nova beta de Whatsapp només introdueix canvis gràfics i, de moment, els usuaris de l’aplicació de missatgeria instantània hauran de seguir esperant al fet que s’incorpori el suport per a trucades o la versió per a PC. Així doncs, la nova actualització de la popular aplicació queda restringida només per aquells usuaris de telèfons intel•ligents configurats amb Android Lollipop.

El nou disseny de Whasapp compta amb icones esfèriques i la icona de l’aplicació, que es troba en més de 700 milions de dispositius a tot el món. Tanmateix, ha introduït una nova escala cromàtica, més fosca que el model original. D’aquesta manera, l’app tindrà un aspecte visual d’acord amb la resta d’aplicacions pròpies de Android, tals com YouTube, i amb tota la interfície d’aquesta plataforma, la de major presència del món actualment.

Aquests canvis es notaran a simple vista, per exemple, els avatars dels usuaris en la llista de converses passen a ser circulars, igual que para iPhone, d’acord amb la nova estètica del sistema de Google. Un altre dels mínims canvis que introdueix la versió 2.11.498 és el canvi de color del logotip de WhatsApp en les notificacions, que passa d’un verd brillant a un to menys cridaner, però més concorde a la paleta de colors de Lollipop.

Amb Material Desing per a Android Lollipop, Google vol donar-li sentit comú i universal a totes les seves aplicacions. Utilitza colors sòlids i moltes més animacions. Aquest petit canvi pot anticipar a altres nous i més importants com l’arribada de les trucades de veu, una opció promesa des de fa gairebé un any i que per problemes tècnics s’ha retardat. De moment, caldrà esperar a que Google acabi d’arrodonir tots els canvis visuals i de funcionament de la nova versió del seu sistema operatiu.

La versió 2.11.498 de Whatsapp Messenger ja està disponible per a la seva descàrrega des de la web oficial de la companyia, que també es pot adquirir directament des de la tenda Google Play, sota la promesa d’adaptació gràfica als telèfons mòbils intel•ligents que ja tenen instal•lat Android 5.0 Lollipop.

Imatge: microsiervos

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Whatsapp introdueix canvis estètics per als usuaris d’Android Lollipop”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio