Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Mòbils

‘WhatsApp Plus’ és l’aplicació de missatgeria més descarregada

La App ‘WhatsApp Plus’ és la líder mundial
By , on 29 de juliol de 2014

L’aplicació per a dispositius mòbils Android ‘WhatsApp Plus’, és l’aplicació de missatgeria fora de les tendes oficials de descàrrega més descarregada a nivell global i en països com Espanya, Estats Units o Brasil, segons el rànquing semestral d’Uptodown.com. En concret, ‘WhatsApp Plus’ és una aplicació no oficial disponible per a dispositius Android que disposa de les funcions i l’interfície semblant a l’App original però permet una personalització de l’aplicació i l’enviament d’arxius.

Tot i que no es troba disponible a la botiga oficial d’Android, Google Play, ni a la App Store pels dispositius iOS; parteix amb molta avantatge respecte les altres aplicacions de missatgeria. No obstant això, ha escalat posicions en el rànquing d’aplicacions no oficials per a dispositius mòbils. Així doncs, s’ha convertit en l’aplicació de missatgeria més descarregada al món, essent líder als mercats dels Estats Units, Espanya o el Brasil; segons destaca un informe de Uptodown.com.

L’App ‘WhatsApp Plus’ s’ha convertit en l’aplicació de missatgeria instantània més descàrrega a nivell global, amb 3.507.401 descàrregues segons les dades aportades. La següent més utilitzada a nivell mundial és ‘Viber’, amb 685.814 descàrregues. Les següents Apps més populars són ‘WhatsApp’ (566.426), ‘Line’ (211.743) i l’aplicació de missatgeria instantània ‘Facebook Messenger’ (201.926) completen els cinc primers llocs de la llista de descàrregues mundials.

Tot i que la popularitat de ‘WhatsApp Plus’ fora de les botigues oficials d’iOS i Android és indiscutible; l’aplicació ‘WhatsApp Messenger’ –el servei de missatgeria instantània oficial– és la segona aplicació més descarregada pels usuaris de dispositius mòbils, segons les dades amb les que compta Uptodown.com.

En concret, el llistat de Uptodown.,com sobre el mercat de les aplicacions de missatgeria instantània també ha desglossat les preferències dels usuaris espanyols. Entre les aplicacions de missatgeria més descarregades a Espanya, formen el podi ‘WhatsApp Plus’ i ‘WhatsApp Messenger’ i l’aplicació japonesa ‘Line’. Completen el llistat de les Apps més descarregades pels espanyols ‘WhatsApp’ ‘Holo’ i ‘Viber’, tancant el podi de les 10 aplicacions més comunes a Espanya amb Gmail.

L’informe semestral d’Uptodown.com ha recollit dades dels seus portals de descàrregues a nivell internacional i també de diversos països de referència, com és el cas Espanya, Estats Units, Japó, Xina o Brasil. A diferència del que ocorre a Espanya, Estats Units i a nivell global, a Japó la més descarregada és ‘Line’, a Xina ‘WeChat’ i a França ‘Viber’. Tot i això, les dades també mostren que els usuaris de dispositius mòbils també tenen en consideració aplicacions no oficials, que permeten un grau de personalització més elevada o unes característiques diferents a les oferides pels grans sistemes de missatgeria.

Imatge: katerha

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘WhatsApp Plus’ és l’aplicació de missatgeria més descarregada”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio