Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, Noticies
La companyia nord-americana realitzarà un acte a Madrid el dia 26

El pols d’IBM s’acosta als usuaris

By , on 21 de maig de 2009
Pulse comes to you, el nou acte que IBM porta a Espanya

Pulse comes to you, el nou acte que IBM porta a Espanya. Fotomontatge a partir d'imatges de la web de Pulse comes to you

Big Blue (sobrenom amb el que es coneix a la multinacional nord-americana) acosta un cop més als espanyols un esdeveniment que du a terme als Estats Units tal com ja va fer anteriorment amb la Lotusphere, tot i que aquest cop no es tracta dels productes de la seva filial de programari d’escriptori, sinó de Pulse comes to you, un esdeveniment destinat al sector professional.

La cita serà a Madrid aquest vinent dia 26 de maig a les mateixes oficines d’IBM situades al carrer Corazón de María número 44 (cantonada amb Santa Hortensia). Espanya no és l’únic país fora dels Estats Units que rebrà aquesta visita, perquè anteriorment el tour ja ha passat per la Xina, Índia o Dinamarca, i posteriorment es realitzarà a França, Bèlgica o Corea, només per esmentar alguns països que acolliran aquest esdeveniment.

Pulse comes to you 2009 és un esdeveniment dirigit a professionals i empreses en què IBM mostra les tecnologies que permeten als negocis reduir despeses, maximitzar el rendiment, desplegar eines per a la realització de la seva tasca diària i, en general, tot el que significa la infraestructura dinàmica.

La seu d'IBM a Madrid

La seu d'IBM a Madrid. Foto: IBM

Entre els actes que es realitzaran, podem destacar “la gestió dels serveis TI en els temps de crisi”, “cloud computing” o “virtualització”, un conjunt de temes àgils i molt d’actualitat. Les exposicions seran d’uns vint minuts cadascuna, ràpides i intenses per a no cansar l’audiència i dibuixar les línies més importants del tema tractat. En total, tindrem 3 eixos en què es mouran els continguts: millorar la prestació del servei, mitigar riscos, i reduir despeses. Al final de l’esdeveniment es realitzarà un còctel amb els assistents, sense cap mena de dubte una molt bona oportunitat per al networking.

L’assistència és gratuïta, encara que cal passar per un procés de registre previ en el qual se’ns demanaran algunes dades personals com el nom o l’adreça, res de l’altre món però que és imprescindible realitzar per a estar correctament acreditats.

Per a seguir còmodament l’esdeveniment, també comptem amb un Twitter, un microbloc que ja està en marxa i en el qual podeu trobar l’accés als principals actes que es realitzaran durant l’esdeveniment. És més que probable que es vagi actualitzant fins a la celebració del mateix i durant aquest amb les principals novetats que vagin sorgint.

No vull despedir-me sense recomanar-vos que visiteu l’excel·lent bloc de l’esdeveniment, en el qual s’hi tracten altres temes complementaris com ara servidors, cloud computing, o seguretat, tot això des de la perspectiva d’un gegant de les noves tecnologies com és IBM, una empresa present en el sector de la gestió de dades des de finals del segle XIX.

Un moment d'una Pulse comes to you anterior

Un moment d'una Pulse comes to you anterior. Foto: IBM

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El pols d’IBM s’acosta als usuaris”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio