Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Noticies

Les Google Glass arribaran al mercat la primavera de 2014

Les ulleres de Google tindran un preu aproximat de 1.500€
By , on 29 de abril de 2013
Google Glass

Un usuari que utilitza les Google Glass

Ja fa aproximadament un any que Google va anunciar que estava treballant en un projecte tecnològic mol innovador: Google Glass, les ulleres de la companyia. La veritat és que poca cosa se’n sap d’aquesta idea, però de tant en tant es van fent públiques petites informacions sobre les ulleres. Una de les darreres qüestions que s’han informat és que sortirà al mercat a la primavera de 2014, així que ja no queda tant per veure amb aquestes noves ulleres que, això sí, no tenen un preu gens popular: 1.500€. No és un preu que permeti que el producte estigui a l’abast de tothom, però tot i així, la companyia no fa més que generar expectació, sabent que els seus productes són molt desitjats per part dels usuaris.

La veritat és que unes ulleres de Google criden molt l’atenció perquè obren un munt de possibilitats a la percepció de la realitat. El que Eric Schmidt ha explicat que, ara per ara, hi ha poques aplicacions creades i, per tant, és un producte força limitat en aquest aspecte. S’estan creant, això sí, programes per poder desenvolupar-ne i així explorar la realitat augmentada en temps real, quelcom molt innovador. La idea és que amb les ulleres, es pugui obtindre informació al moment dels edificis, monuments, jardins, parcs…, que es vegin.

Una notícia que ha sorprès molt és que, abans no hagin sortit al mercat, les ulleres de Google ja han sigut hackejades. És sorprenent que aquestes coses puguin passar, quan el producte encara s’està desenvolupant, però així és. El desenvolupador d’Android i iOS, Jay Freeman ha sigut de superar totes les barreres tecnològiques per accedir al sistema operatiu de Google Glass i conèixer tot l’emmagatzematge del dispositiu. El més positiu d’aquesta qüestió és que, així, es reforçaran les mesures de seguretat i, inclús, ja s’està pensant en crear un nou sistema operatiu d’Android per adaptar-lo a aquest aparell.

Des de Google, s’han adonat de la perillositat del producte. Al ser tant car, cal fer augmentar les mesures de seguretat, de manera que asseguren que crearan unes normes per tal que no s’utilitzin de qualsevol manera, arriscant-se a robatori o a fer-se malbé. És un tema molt delicat, perquè quan s’han de poder fer servir, aleshores? S’han de prohibir en locals privats o en espais públics? I com s’aplicarà la normativa? Fa unes setmanes va saltar la polèmica quan el propietari d’un bar de Seattle va prohibir l’ús de les Google Glass al seu local, quelcom que el president executiu ha ironitzat, assegurant que els seus clients no les podran comprar, pel preu que costen.

Foto de Loic Le Meur a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les Google Glass arribaran al mercat la primavera de 2014”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio