Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Noticies

Publicaran una biografia oficial de Steve Jobs

Walter Isaacson ha estat l’encarregat d’escriure les memòries del co-fundador d’Apple
By , on 11 de octubre de 2011

Steve Jobs ens ha deixat. El co-fundador d’Apple i buc insígnia de la companyia de Cupertino ja no es troba entre nosaltres, malgrat que el seu llegat està present – i hi estarà per molts anys – en el nostre dia a dia. Cada cop que fem servir un Mac, escoltem música a l’iPod, mirem un iPhone o l’iPad, hi veurem una mica de la gran idea que va tenir Steve Jobs: fer que la tecnologia s’apropés a les persones i no que les persones s’adaptessin a la tecnologia.

Quin serà el futur d'Apple després de Steve Jobs?

Amb el seu estil inconfusible, Jobs va dissenyar uns productes extraordinaris que han transformat la manera com ens comuniquem amb les màquines. Jobs va ser un visionari que va veure com ningú quines eren les expectatives dels usuaris d’ordinadors, mòvils i altres coses que encara no s’havien comercialitzat pro, com les tablets. Ara, amb la seva mort, segur que són moltes les persones que es volen apropar a la seva història i conèixer de primera mà com va ser la vida d’aquest home extraordinari. Molt abans de morir, saben que la seva malaltia el duria en algun moment a aquest desenllaç fatídic, Steve Jobs va encomanar unes memòries autobiogràfiques al Walter Isaacson (nominat al premi Pulitzer) que aviat sortiran a la venda. La intenció de Jobs era deixar constància pública i autoritzada de com va viure i com pensava per tal que, en primer lloc, els seus fills ho coneguessin. Ell mateix havia manifestat alguna vegada que per motius de feina, no havia estat prou temps amb els seus fills i vol intentar justificar-ne el motiu. El rumor que ha començat a estendre’s per la xarxa és que la Sony ja ha comprat els drets d’aquesta biografía per fere una pel·lícula sobre Steve Jobs (el que s’anomena un “biopic”).

Entre les darreres aportacions de Jobs a Apple es troba el disseny i la planificació d’unes noves instal·lacions de l’empresa a prop de l’actual seu a Cupertino, suficientment gran com per encabir els 12.000 empleats. També ha deixat enllestit el camí per al desenvolupament del project iCloud (que pretén portar tota la nostra activitat informàtica a la xarxa) i el futur de noves versions dels productes emblemàtics de la marca: nous iPod, iPhone, iPad i MacBooks. Amb això, els responsables d’Apple esperen mantenir el seu model de negoci com a mínim per 4 anys més. Després d’això, els de la companyia de la poma hauran de fer una bona planificació si volen seguir sent una empresa capdavantera en quant a tecnologia.

Via | Abc

Foto | benjamin-nagel a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Publicaran una biografia oficial de Steve Jobs”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio