Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Noticies

Samsung presenta un rellotge intel·ligent

El Galaxy Gear es podrà adquirir des del proper 25 de setembre
By , on 12 de setembre de 2013

samsung

Pensar en un futur amb objectes i dispositius intel·ligents ja no és cap utopia ni bogeria. Després de l’èxit i la gran utilitat dels smartphones, dels ordinadors portàtils o de les tablets, és obvi que encara hi ha molt per veure i crear. Google, per exemple, ja fa temps que anuncia el seu projecte de crear unes ulleres, les Google Glass, que veuran la llum a principis de 2014. Amb això, podem imaginar un futur molt tecnològic, on els dispositius intel·ligents acompanyin a l’home en el seu dia a dia per satisfer les seves necessitats. Ara és el torn de Samsung, que ha presentat recentment un rellotge electrònic.

Samsung ha presentat a l’IFA de Berlín, una de les fires d’electrònica més importants del món, el Galaxy Gear, un rellotge intel·ligent i un projecte que s’avança a l’iWatch d’Apple, que ja fa temps que hi havia rumors sobre la seva possible creació. El rellotge intel·ligent sortirà al mercat el proper 25 de setembre, un dispositiu que pretén ser un intermediari entre l’usuari i el seu mòbil o tableta. Però el que ens interessa realment és saber què fa, a part de dir la hora. Segons ha explicat Shin Jong-kyun, el president de Samsung, Galaxy Gear permet crear alarmes, realitzar i rebre trucades, fer fotografies i obtindre notificacions en rebre correus electrònics, entre altres coses.

El nou rellotge de Samsung pretén ser un nou complement per crear tendència en el món de la moda. Tindrà una pantalla de 2’5 polzades i una resolució de 320×320 píxels. La pantalla és tàctil i la corretja s’adapta molt bé a cada canell. La informació tècnica, també important, s’ha explicat a l’IFA de Berlín: el sistema operatiu és Android i compta amb un processador de 800 MHz, memòria RAM de 512 MB i una memòria interna de 4GB.

És un rellotge petit, de manera que no permet la possibilitat d’escriure missatges. Ara bé, compta amb sensors de moviment i velocitat, per poder crear aplicacions útils pels usuaris. La bateria té una durada d’unes 25 hores seguides. Però una de les característiques que més criden l’atenció és la de les trucades telefòniques. Segons s’ha explicat, només caldrà apropar el rellotge a l’orella i es podrà parlar amb un petit micròfon ubicat a la corretja. Sens dubte, és un producte molt innovador i amb moltes possibilitats en el mercat. Ja no queda massa per poder veure el nou Galaxy Gear i gaudir de les seves aplicacions.

Foto de SamsungTomorrow a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Samsung presenta un rellotge intel·ligent”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio