Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Noticies

Un nen de 9 anys veu complert el somni de llençar el seu propi videojoc

PopCap ha posat el seu potencial desenvolupador al servei d'un nen malalt de leucèmia, que ha pogut dirigir així el joc "Allied Star Police"
By , on 25 de abril de 2011

Les aspiracions d’un nen no coneixent límits. N’hi ha que de grans volen ser bombers, veterinaris o jugadors professionals de poker texas, i n’hi ha d’altres que no somien res més que crear el seu propi videojoc. I és que en els temps que corren, en els que les noves tecnologies i els jocs electrònics son el pa de cada dia de milions de persones, un ja no es contenta en dedicar el dia passant pantalles del seu títol preferit. El més emocionant és saltar del sofà i dels comandaments fins al cervell creatiu dels nostres personatges virtuals preferits.

Allied Star Police es el primer videojoc dirigit per un nen de tan sols 9 anys

Aquesta era la major il·lusió d’un petit amant dels videojocs, Owain Weinert, que només amb nou anys volia crear el seu propi videojoc. Però és també una d’aquelles històries que mereix la pena ser explicades, ja que darrera de tot plegat hi ha un acte de bondat per part d’una destacada desenvolupadora de videojocs: PopCap. I és que el nostre joveníssim protagonista, tot i anar ben carregat d’idees, de temps no li en sobra, ja que malauradament està afectat de leucèmia i amb un pronòstic no gaire favorable.

Així es com PopCap s’ha encarregat de fer realitat el seu desig, de manera que “Allied Star Police” s’ha publicat sent el primer videojoc dirigit per un nen de només 9 anys.

El lloable projecte s’ha realitzat mitjançant la fundació “Make-A-Wish” (Demana un desig), una associació sense ànim de lucre que es dedica a intentar complir, en la mesura del possible, els anhels de nens afectats per malalties que posen en risc la seva vida.

Quan la fundació li va preguntar a Owain pel seu somni, el nen va confessar que volia fer el seu propi videojoc. PopCap no va trigar gaire a entrar en acció i a iniciar el procés de desenvolupament del títol, que ha durat un temps. El nen, també resident a Seattle, anava diversos dies per setmana a les oficines centrals de la companyia per “dirigir” el projecte al seu gust i segons marcava la seva imaginació.

El joc serà llançat per a dispositius iOS (iPhone, iPad, etc.) d’aquí a unes setmanes i, de moment, ja s’ha pogut veure en una festa organitzada per PopCap a la qual han assistit Owain, els seus amics i molts més nens. L’objectiu, a més de veure el joc, era gaudir d’unes bones pizzes (tot un altre detall).

Apostem des de ja mateix totes les nostres fitxes a una mà solidaria com aquesta, i esperem que “Allied Star Police” pugui situar-se en una bona posició en aquesta partida de poker al mòbil en la que participen tantes i tantes aplicacions, moltes d’elles amb molt més pressupost, però menys proposicions socials.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un nen de 9 anys veu complert el somni de llençar el seu propi videojoc”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio