Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Noticies

Una tableta per Microsoft?

La companyia de Redmond afirma que dilluns farà “un gran anunci que no et voldràs perdre”
By , on 16 de juny de 2012

“Un gran anunci que no et voldràs perdre”. Així ven Microsoft als mitjans la reunió super, ultra, mega secreta i que tothom coneix que es portarà a terme el pròxim dilluns 18 de juny a Los Angeles. I és que ja sabem que a aquestes companyies el secretisme, la competitivitat i el dramatisme, els hi encanta.

Tot el món pendent del pròxim anunci de la companyia

Tots els rumors apunten a que l’anunci podria ser una tableta pròpia, un fet que alguns ja donen per segur. Una creació amb la que la companyia de Redmond competiria amb l’Ipad d’Apple i el Kindle Fire de Amazon. Fonts de la companyia han afirmat que la tableta tindrà el sistema operatiu Windows 8 RT, una actualització del Windows 8 que comptarà amb un microprocessador ARM que es presentarà a la tardor i que també estarà a les noves tabletes d’Asus i Acer.

Una altra de les opcions, si l’anunci no fos de la nova tableta, és que Microsoft podria presentar un maquinari per utilitzar amb la consola Xbox i que estaria relacionat amb l’SmartGlass presentat fa un mes. Rumors apart, sembla que haurem d’esperar fins al dilluns a la nit per conèixer quina és aquesta gran notícia que Microsoft llançarà al món. Veurem si els analistes no s’equivocaven.

Imatge | Robert Scoble

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Una tableta per Microsoft?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio