Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Professional

Millora la teva capacitació digital amb la UOC

Comença la Universitat Oberta d'Estiu, inscriu-te fins el 28 de juny
By , on 7 de juny de 2010

Capacitació digital amb la UOC

Saps com utilitzar un equipament informàtic? Tens els coneixements necessaris per poder gestiona la informació dins d’un context digital? Saps com enfrontar-te a les xarxes professionals 2.0. ó com presentar un text o gràfic? Si el que estàs llegint et sona a xinès, estem davant d’una situació que demana mesures d’urgència. En Informatica.cat  t’oferim la possibilitat de solucionar aquest petit detall que pot fer que les teves possibilitats de feina baixen considerablement.

No importa el sector on treballes, les noves tecnologies són sempre imprescindibles. I el que és més important, cada vegada ho seran més. El mercat laboral és actualment un món en constant transformació, on hem d’utilitzar noves eines adaptades als temps que estem vivint i que, a més, resulten bàsiques per a assolir responsabilitats. En aquests moments de crisi i de sèquia laboral, has de posar el màxim de tu mateix per tirar endavant amb totes les garanties d’èxit. Sense coneixements al camp de les tecnologies digitals, mantenir, buscar o canviar de treball esdevé una empresa difícil. Gairebé impossible, podem dir. Des d’ací t’oferim una solució per millorar la teva capacitació digital.

Introudueix-te al món de la web 2.0

L’univers digital canvia les normes i la manera de concebre el món… si nosaltres no evolucionem de manera paral·lela, ens quedem darrere. Recorda que no sols és important tenir un domini perfecte de les eines digitals de treball, també hem d’aprendre a desenvolupar-nos dins del mitjà. Assolir una capacitat crítica amb tota la quantitat d’informació que rebem diàriament és un repte important. Per altra banda, responsabilitzar-nos i fer un ús honest de les tecnologies és essencial per demostrar la nostra capacitat cívica. Al voltant d’aquests tres angles d’acció giren els cursos virtuals de formació de curta durada de la Universitat Oberta de Catalunya. Estem parlant del Programa de Capacitació Digital.

Els cursos estan oberts a tothom. Ja siguis un professional en actiu, un estudiant o simplement t’interesses per aprendre en profunditat aquestes noves competències, la UOC posa a la teva disposició tot un grapat de professors i eines pràctiques per a que tot resulti fàcil i útil per a l’usuari, tant en català com en castellà. Per altra banda, no fa falta que tinguis coneixements previs, ja que de pràcticament tots els cursos podem trobar dues versions: el nivell inicial i el nivell intermedi. Els cursos, com ja hem dit, són específics i de curta duració: 25 hores. Es presenten organitzats en programes segons diferents àmbits d’interès i permeten combinar l’aprenentatge amb el desenvolupament professional. Els coneixements giren al voltant de la cultura i la societat, al temps que s’estableixen lligams amb temes d’actualitat. D’aquesta manera, l’alumne pot aprofundir en àmbits professionals i educatius concrets i vigents.

Pots fer la teva inscripció a traves de la web fins el 28 de juny. La UOC t’ofereix una formació completa, mitjançant cursos virtuals de curta duració, a gust de l’estudiant. Depenent de les teves inquietuds o la teva orientació laboral, tria el curs que més s’adapti. Aprofita aquest estiu per començar a formar-te còmodament i des de casa. ¿A qué esperes per aprofitar la Universitat Oberta d’Estiu?

Amb totes les garanties d’una universitat del prestigi de la UOC, s’ofereix a l’estudiant una metodologia innovadora i un rigor acadèmic obligat. Per a més informació, et direm que els cursos suposen un munt d’informació d’una utilitat imminent. Així, podràs començar a conèixer com utilitzar els recursos per gestionar informació, el funcionament d’un equip informàtic i el sistema operatiu. Els pasos a seguir abans de presentar un text o com gestionar i interpretar les dades numèriques, també constitueix una part important dels cursos virtuals. Les presentacions gràfiques, la difusió d’imatges, d’audio i de video, etc, son les competències que pots aprendre i perfeccionar a través dels cursos de la UOC.

Còmodament i des de casa

Pensa que en tan sols 25 hores tindràs els coneixements necessaris per poder completar el te CV i justificar que saps, per exemple, operar amb un sistema GNU/Linux. O que tens la capacitat per utilitzar un processador de text de manera professional. Per no parlar de la resta de possibilitats: els fulls de càlcul, les presentacions multimèdia, les bases de dades, la creació de pagines web, la fotografia digital, el retoc i la difusió de la imatge… eines essencials per completar el nostre perfil professional.

Con veus, es tracta d’objectius concrets i específics que responen a necessitats del present. El fet de poder participar a les noves xarxes socials i, sobretot, professionals web 2.0 donen a l’estudiant la possibilitat de treballar sense complicacions dins del context actual.

T’adjuntem els cursos del programa de capacitació digital:

Web 2.0 por sylvar en Flickr

Xica amb ordinador per Fluzo en Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Millora la teva capacitació digital amb la UOC”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio