Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Android 6.0 Marshmallow arriba als primers terminals Nexus

Google llança l’actualització en alguns models Nexus
By , on 23 de octubre de 2015

La nova versió del sistema operatiu Android, amb el dolç nom de Android 6.0 Marshmallow, ha començat a estar disponible per a la seva descàrrega en els dispositius Nexus, els terminals mòbils que la pròpia companyia Google dissenya però fabriquen tercers com LG, Motorola o Huawei. En concret, els primers models Nexus que podran gaudir del nou Android 6.0 Marshmallow son el Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9 i Nexus Player.

La companyia de Mountain View va anunciar en el seu últim esdeveniment, celebrat la setmana passada, que la nova actualització del sistema operatiu Android començaria a estar disponible a partir d’aquest dilluns. A més de presentar els nous Nexus 5X i Nexus 6P, Google va guardar-se aquest as sota la màniga i va anunciar una nova versió del seu sistema operatiu que substitueix a l’Android 5.0 Lollipop, tot i que no es tracta d’una actualització automàtica sinó d’una actualització mitjançant la imatge de fàbrica.

No obstant, això, des d’aquest dilluns 5 d’octubre els principals terminals de Google ja poden accedir a la descàrrega del nou sistema operatiu. De moment, el Nexus 4, el Nexus 7 de 2012 i la tableta Nexus 10 no compten amb la possibilitat de descàrrega; per lo qual els seus usuaris hauran d’esperar a que Google faci una ampliació dels terminals que poden descarregar el nou sistema operatiu.

A continuació, us mostrem el llistat de terminals amb un enllaç per accedir a la descàrrega i instal•lació pas a pas per començar a utilitzar Android 6.0 Marshmallow en el vostre dispositiu. Si teniu algun dubte, Google ha presentat una guia d’instal•lació de l’actualització del seu sistema operatiu, tot i que només està disponible en anglès:

• Nexus 5 (GSM/LTE) “hammerhead”: 6.0.0 (MRA58K)

• Nexus 6 “shamu”: 6.0.0 (MRA58K)

• Nexus 7 2013 “razor” LTE: 6.0.0 (MRA58K)

• Nexus 7 2013 “razor” Wi-fi: 6.0.0 (MRA58K)

• Nexus 9 “volantis” LTE: 6.0.0 (MRA58K)

• Nexus 9 “volantis” Wi-fi: 6.0.0 (MRA58K)

• Nexus Player “fugu”: 6.0.0 (MRA58K)

Entre les millores més significatives del dolç successor de Lollipop es troba el seu suport per als mòbils que incloguin sensor d’empremtes dactilars amb una altra funció que no sigui simplement desbloquejar el terminal, una necessitat per donar impuls a Android Pay. A més, Android 6.0 Marshmallow ja està pensat per proporcionar una millora considerable en l’optimització de la bateria dels terminals i oferir una major seguretat.

Imatge: yamagiwa2000

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Android 6.0 Marshmallow arriba als primers terminals Nexus”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio