Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, Noticies, Software

Anunciada la Conferència Rails 2008 de Madrid

Es tanca el periode d'inscripcions el 5 de novembre
By , on 30 de octubre de 2008
Un moment de la conferencia de l\'any passat

El 13 i 14 de novembre, la Facultat de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Madrid veurà la celebració de la Conferència Rails 2008, la tercera edició després de les que es van celebrar l’any passat i el 2006.

El logo de Ruby On RailsRails és un framework (conjunt de llibreries de codi) per a la programació d’aplicacions web mitjançant Ruby, un llenguatge de programació de propòsit general molt versàtil. Creat a mitjans dels 90, l’eclosió del paradigma de la Web 2.0 va marcar l’inici de l’edat daurada que encara viu, gràcies al fet que permet la realització d’un disseny molt ràpid per a les aplicacions, reduint d’aquesta manera el període de lliurament del projecte. Ruby on Rails (nom que també rep Rails, o RoR per la seva abreviatura) ha arribat a cotes tan altes que fou inclòs en la darrera versió llançada del sistema operatiu Mac OS X per part de la companyia de Cupertino.


[ad]

La present conferència està patrocinada per empreses com ASPgems (creació de programari amb la premissa de que sigui simple fins a convertir-lo en una “commodity”), The Cocktail (consultora per a l’experiència d’usuari i disseny d’interacció), Secuoyas (disseny web i multimèdia), Flowers in Space (desenvolupament de projectes Web 2.0) i Vorago (solucions tecnològiques per aplicar als processos de producció) amb la col·laboració de l’ETSIT de la UPM (Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de Madrid), la Càtedra Internet de Nova Generació Telefònica-UPM, Madrid Tecnologia i HotelSearch.com .

El public a la conferencia de l\'any passatL’objectiu és reunir als desenvolupadors de Rails per a l’intercanvi d’idees, la difusió de noves tecnologies i donar a conèixer aquest framework. Entre les conferències a les quals podran assistir els inscrits tenim “Hardware Hacking en Ruby i gairebé en Rails“, “Optimització, rendiment i escalabilitat en ActiveRecord“, “Bones pràctiques de desenvolupament en Ruby on Rails“, o “Alt rendiment i escalabilitat en plataformes Rails“. Un programa adequat als desenvolupadors i a les empreses que busquin solucions.

També s’exposaran casos d’èxit com el de la Cadena SER, Domestika.org, Hesperis.eu o Ideas4all entre d’altres, així com hi haurà un temps per a xerrades curtes (8 minuts més 2 de preguntes) a la sala principal, oberta a qualsevol persona que ho desitgi.

Com novetat respecte a les edicions anteriors, enguany s’habilitarà durant unes hores cadascun dels dos dies de durada, un espai en el qual les persones o empreses que tinguin projectes per desenvolupar en Rails podran contactar amb programadors que treballin amb aquest llenguatge per tal de resoldre la necessitat mútua de contractació de personal. Aquests encontres es realitzaran en un format que recorda el Fast Dating.

Els interessats en apuntar-se a aquestes jornades s’hauran de donar pressa, doncs la data límit per a què l’ingrés corresponent al preu de la inscripció estigui en el compte de l’organització és el 5 de novembre, i cal comptar amb els retards corresponents a les transferències entre dues entitats bancàries diferents. El registre inclou els passis, la samarreta oficial, l’àpat a la cafeteria de la Universitat, i els “coffee breaks“. Dijous dia 13 a la nit hi haurà un sopar per als assistents en un restaurant de Madrid.

El lloc web de la conferència, magníficament mantingut, allotja també una gran quantitat de material corresponent a les dues edicions passades, pel què aquells que se les van perdre i vulguin posar-se al dia no només del que és Ruby On Rails, sinó també de l’ambient i dels temes que es toquen en aquesta conferència, poden fer-ho còmodament a través de l’àudio i els vídeos dels actes anteriors.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Anunciada la Conferència Rails 2008 de Madrid”

1

Interessant conferencia.

per els catalanoparlants existeix http://www.rails.cat

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio