Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware, Noticies, Software

Anunciada per al 28 i 29 d’octubre una nova edició del Fòrum @asLAN a Barcelona

By , on 24 de setembre de 2008
Un moment de la fira de l\'any passat

Aquesta trobada, reservada als professionals del sector de la informàtica, canvia enguany d’escenari per passar a celebrar-se al Centre Internacional de Convencions de la ciutat comtal, situat a la Diagonal Mar, unes instal·lacions que han seduït l’organització per la seva modernor i possibilitats.

La principal novetat de la trobada és, precisament, aquesta, el seu canvi d’emplaçament. Per la resta, els que assisteixen habitualment a aquest encontre no quedaran decepcionats, car podran trobar-hi el mateix de sempre i més.


[ad]

El Fòrum @asLAN és organitzat per l’associació del mateix nom, que també es troba al darrere de la fira SITI/asLAN que es celebra a Madrid entre finals de març i principis d’abril, i d’una sèrie d’esmorzars de treball en els quals es toquen temes d’interès per a la industria tecnològica. asLAN la composen destacades empreses del sector de les xarxes informàtiques i les comunicacions, i el seu objectiu és promoure l’ús de noves tecnologies en el món de l’empresa al mateix temps que genera valor per als seus associats.

El que es podran trobar aquells qui assisteixin a aquest Fòrum és, en primer lloc, un espai d’exhibició en clau de fira, on fabricants i distribuïdors hi presentaran les darreres novetats del mercat. També comptaran amb un panell d’experts que exposaran i debatran temes clau en el món tecnològic d’avui, en un format que reunirà a cinc experts de cada tema que disposaran de vint minuts cadascun d’ells per oferir als assistents la seva visió. Els temes dels que es parlaran seran entre d’altres els serveis gestionats, virtualització, seguretat o el WiMAX i la quarta generació de telefonia.

Per als interessats en assistir-hi, us direm que l’entrada és gratuïta (prèvia inscripció) per al públic general amb una opció de pagament de 195 Euros. La diferència entre ambdues és que l’opció que no té cost ens limita només a l’àrea d’exposició i a dos panells d’experts, un cada dia. Amb l’opció de pagament tenim via lliure per deambular per tota la fira i entrar a qualsevol dels actes.

Entre les organitzacions que patrocinen aquest esdeveniment hi trobem la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, i l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI).

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Anunciada per al 28 i 29 d’octubre una nova edició del Fòrum @asLAN a Barcelona”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio