Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Apple presenta iOS 8.1 com la versió sense errors

El sistema operatiu dóna solució a les crítiques dels usuaris
By , on 23 de octubre de 2014

La nova versió del sistema operatiu d’Apple, el iOS 8.1, ja es pot instal•lar en els dispositius mòbils d’Apple. La versió iOS 8.1 té com a objectiu reparar els errors de la versions anteriors llançades per la companyia de Cupertino que causaven problemes als usuaris. Entre les novetats que incorpora la nova versió del sistema operatiu d’Apple, es troben el suport a Apple Pay, la tornada de el rodet com a organitzador de fotografies o la nova secció de iCloud destinada mantenir la privacitat dels continguts pujats al núvol d’Apple.

En concret, la versió iOS 8.1 està disponible a Espanya des d’aquest dilluns a les set de la tarda, aproximadament. Els usuaris de dispositius Apple poder instal•lar la nova versió de iOS han d’accedir a la pestanya d’actualització de ‘programari’, en el menú d’ajustos generals. Per actualitzar la versió del sistema operatiu és necessari disposar d’un mínim de 126 MB lliures en el cas de l’iPhone –tot i que varia depenent de la versió del telèfon– i 86,7 MB disponibles en l’iPad.

El sistema iOS 8 s’ha convertit en el llançament de ‘programari’ més controvertit de la companyia dirigida per Tim Cook. En la primera versió de l’actualització, la anomenada iOS8.0, els usuaris van començar a manifestar queixes sobre el funcionament de les seves terminals i, per això, Apple es va llançar ràpidament a alliberar la versió 8.0.1 encara que més tard demanaria als usuaris que tornessin a la versió anterior ja que la nova versió generava encara més errors que l’anterior.

Les principals novetats d’iOS 8.1

  • Apple Pay: La nova versió del sistema operatiu mòbil d’Apple inclou el sistema de suport Apple Pay, un mètode per realitzar pagaments des del telèfon mòbil que els de Cupertino han estrenat aquesta mateixa setmana. Aquest sistema combina l’ús de la tecnologia NFC (Near Field Communication) amb la seguretat biomètrica de Touch ANEU, per poder pagar directament des de l’iPhone.
  • Torna el rodet de fotos: Amb la nova actualització, Apple recupera l’organitzador de fotos de versions anteriors del sistema operatiu mòbil. Aquesta va ser una de les principals crítiques de iOS 8 i que des de Cupertino han canviat després d’escoltar les opinions dels usuaris sobre aquest tema.
  • Més privacitat en el núvol: Molts usuaris havien reclamant a Apple mesures de seguretat per als seus arxius online. Per aquesta raó, iOS 8.1 incorpora iCloud Photo Library, un nou servei per mantenir les imatges i els vídeos personals guardats en el núvol d’Apple amb més garanties de seguretat però essent accessibles des de qualsevol dispositiu.
  • Connexió amb Yosemite: Una altra de les novetats de iOS 8.1 és Instant Hotspot, que permet compartir la connexió de l’iPhone i els fa compatibles amb els Mac que ja tenen instal•lat US X Yosemite, disponible des de l’última keynote i la incorporació dels SMS i MMS a la app iMessages, portant a tots dos sistemes a la completa integració.

Imatge: MattsMacintosh

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Apple presenta iOS 8.1 com la versió sense errors”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio