Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Noticies, Software

Barcelona acull la seva primera conferència internacional sobre PHP

By , on 25 de setembre de 2008
El logotip de la conferencia de Barcelona

Aquest proper dissabte 27 de setembre els programadors en PHP de tot el món tenen una cita ineludible a Barcelona. La ciutat comtal acollirà la primera conferència internacional d’aquest llenguatge de programació, que es durà a terme en el Citilab de Cornellà.

En total, s’espera l’assistència de fins a 400 persones que podran trobar al llarg del dia una sèrie de xerrades i conferències que tractaran temes com per exemple depuració d’aplicacions web amb XDebug, distribució de programari amb PEAR, com usar SQLite3 com a base de dades, tècniques de desenvolupament àgil d’aplicacions, o com optimitzar sites amb molt trànsit entre d’altres temàtiques.

El llenguatge PHP va fer la seva aparició en escena cap a mitjans/finals de la dècada dels noranta, i poc després va encetar el seu camí per a convertir-se en un dels preferits per als desenvolupadors de solucions web. De fet, actualment, el podem considerar com el rei dels llenguatges per a solucions web, i a donat la seva primera inicial al nom LAMP, que denota el conjunt Linux, Apache, MySQL i PHP com el programari que ha de muntar un servidor web*.


[ad]

L’objectiu és que el col·lectiu de programadors en PHP es pugui trobar en un ambient informal per debatre sobre el present i el futur d’aquest potent llenguatge de programació, tan de moda per a la creació de llocs web. L’inscripció només puja a 20 Euros, i els diferents actes estaran acompanyats amb l’esmorzar, menjar, begudes i algun que altre concurs.

L’organització corre a càrrec del Grup de Programadors en PHP de Barcelona, organització sense ànim de lucre que reuneix als programadors en PHP de Barcelona i rodalies, i els principals objectius de la qual consisteixen en l’intercanvi de coneixements entre la comunitat i el suport als nous membres.

La conferència internacional de Barcelona s’emmarca en un conjunt de conferències que es duen a terme en diferents ciutats del món, i per a la capital catalana suposa convertir-se en el centre d’atenció europeu pel que fa al desenvolupament de tecnologies web amb el que això suposa per a la seva imatge com a ciutat dinàmica i de projecció per al sector tecnològic local.

Entre d’altres patrocinadors, hi podem trobar a Smallsquid, empresa mare de Weblogs.cat, la xarxa de blocs a la qual pertany informatica.cat .

* tot i que també existeix la versió que substitueix Linux per Windows, WAMP.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Barcelona acull la seva primera conferència internacional sobre PHP”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio