Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

FoxTorrent, client BitTorrent per a Firefox

By , on 18 de maig de 2007

FoxTorrent
Per tots aquells que volen un client de BitTorrent simple i fàcil d’utilitzar, aquí teniu el FoxTorrent. Pot ser es queda curt respecte a les funcionalitats que ofereix, però el seu punt fort es la seva simplicitat.

Es tracta d’un client per Firefox, del qual no cal configurar res (només el directori de descàrrega) per a que funcioni. El client bittorrent es descarrega els torrents quan obrim el Firefox, i continua la descàrrega un cop tanquem el navegador. Això es fa gràcies a un procès daemon (RedSwoosh) que s’executa la primera vegada que executem Firefox.

FoxTorrent es tan multiplataforma com pot ser-ho el Firefox, i el consum de memòria es bastant ajustat, encara que això depèn de la configuració del sistema on s’executi. Tant pot gastar de 2MB (en repòs) a 5MB de memòria (en marxa), com pot quedarse penjat (cassos sota Windows).

La principal virtut per alguns (com, per exemple, jo), pot ser un gran impediment per altres. La posibilitat de configuració del client es prácticament nul·la (ni NAT, ni UPnP, ni saltar tallafocs, etc.). A més, només pots compartir mentre et descarregues alguna cosa.

FoxTorrent ha estat desenvolupad per Red Swoosh, una companyia que ara forma parta d’ Akamai.

Si voleu més informació, podeu anar a la font d’aquesta noticia a Linux.com.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “FoxTorrent, client BitTorrent per a Firefox”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio