Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Les millors apps per llegir ebooks a qualsevol dispositiu digital

Tingues a mà la teva col•lecció electrònica
By , on 27 de abril de 2015

tablet

Els lectors voraços o els ocasionals tenen assenyalat Sant Jordi o el ‘Día del Libro’ com el moment perfecte per augmentar una mica més la col•lecció i comprar aquell exemplar que porta temps rondant-nos el cap. Si bé els llibres en paper són els principals protagonistes de la jornada, també es possible passar aquest dia en versió 2.0 i comprar un llibre digital. Si et consideres un lector inquiet i necessites tindre a mà en tot moment els teus volums de llibres digitals, aquí tens un recull de les millors aplicacions:

  • Kindle (Android, iOS). Aquesta app et permetrà accedir a més d’1.500.000 llibres de la tenda de Kindle, entre els quals s’inclouen les últimes novetats, els més venuts i algun que un altre llibre gratuït com ‘El Quixot’ o ‘El gos de l’hortolà’. A més ofereix l’opció de sincronitzar els teus llibres entre tots els teus dispositius perquè no hagis de buscar la pàgina cada vegada que et vulguis posar a llegir.
  • Ebooks (Android, iOS). L’aplicació per a dispositius mòbils Ebooks t’oferirà la possibilitat de gaudir dels teus llibres favorits en qualsevol lloc i a qualsevol moment. A la seva biblioteca virtual podràs trobar des dels clàssics més clàssics fins als últims best-sellers.
  • Google Books (Android, iOS). Aquesta app de Google posarà a la teva disposició milions de llibres en els teus dispositius mòbils. La diferència amb la resta d’aplicacions és que aquesta per exemple et permet modificar la grandària de la lletra i personalitzar la teva experiència en la lectura subratllant text o afegint notes. Amb Google Books és possible llegir sense connexió.

  • Nubico (Android, iOS). A més de llibres en aquesta aplicació podrem trobar revistes. La plataforma online i aplicació Nubico ens permet gaudir de la lectura digital sota un model de subscripció que et permetrà tenir sempre a la teva disposició els teus llibres favorits, així com les últimes novetats.
  • Skoobe (Android, iOS). Si decideixes abonar els 9,99 euros de la subscripció mensual, l’aplicació Skoobe et dóna l’oportunitat de tenir accés il•limitat a més de 100.000 llibres de més d’1.600 editorials des de qualsevol smartphone, tablet o dispositiu de lectura digital. Aquesta tarifa plana de lectura està indicada als lectors voraços que comprin amb regularitat llibres en paper o en format digital.
  • iBooks (iOS). Aquesta app de llibres d’Apple per als dispositius iPhone i iPad és totalment gratuïta. L’aplicació ve de sèrie amb els dispositius amb sistema operatiu iOS 8, i també està disponible en els Mac amb US X Yosemite, tot i que es pot descarregar-se per a altres versions. L’usuari pot descarregar quants títols vulgui i crear la seva pròpia biblioteca digital, per llegir-los a qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les millors apps per llegir ebooks a qualsevol dispositiu digital”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio