Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Line crea un servei per a trucades a fix i mòbil

Line Call només està disponible per a Android
By , on 18 de març de 2014

L’aplicació de missatgeria instantània per a ‘smartphones’ Line ha incorporat el servei de trucades a línies fixes i mòbils des de la funció Line Call, present en la versió 4.1.0 del servei. Les trucades es podran realitzar a telèfons amb destinacions nacionals i internacionals a “preus molt baixos”, segons ha explicat la companyia nipona.

L’actualització de la versió 4.1.0 del servei de missatgeria instantània permet realitzar trucades a números fixes i mòbils, però només per als usuaris de països com Espanya, Colòmbia, Mèxic, Perú, Estats Units d’Amèrica, Japó, Tailàndia i les Filipines. Alhora, els usuaris de Line han d’haver registrat el seu número mòbil per a poder accedir a aquesta funció, que augmenta significativament la connectivitat entre les persones que utilitzen Line.

Els usuaris de sistemes operatius Android dels països esmentats ja poden accedir al servei Line Call descarregant-la a través de la pàgina Play Store de Google o actualitzant l’aplicació si ja tenen descarregat Line al seu ‘smartphone’. Els usuaris de iOS i altres sistemes hauran d’esperar per obtenir aquesta actualització en format compatible, de mode que encara no podran realitzar trucades a telèfons a través de l’aplicació.

Sobre aquesta novetat en el servei, Line ja havia anunciat prèviament que incorporaria les trucades a telèfons fixes i mòbils; com també ho va fer Whatsapp, el seu principal rival dins de les aplicacions de missatgeria instantània. Sobre això, el cofundador de Whatsapp, Jan Koum, va revelar durant el Mobile World Congress de Barcelona que l’empresa planeja llançar un servei de trucades a partir del segon trimestre de l’any; però Line s’ha avançat amb el seu Line Call per a usuaris Android.

Preus assequibles per a Line Call

La companyia ha explicat en un comunicat les tres formes de pagament de les tarifes de Line Call, ja que aquest servei no serà gratuït com la missatgeria instantània. Així doncs, els usuaris de Line tindran tres formes de pagar aquest servei de trucades: crèdit per a trucades, un pla de 30 dies o l’ús de monedes Line. Tot i això, l’empresa ha explicat que Line Call “no te costos inicials, cuotes mensuals de subscripció o càrrega per connexió”.

Crédit per a trucades: Line permet comprar una sèrie de crèdits per a trucar en funció del temps que l’usuari vulgui parlar i el cost de les trucades al seu país. El model és semblant al de les targetes de prepagament de les empreses de telefonia mòbil convencional.

Pla de 30 dies: es tracta del pagament fix per poder trucar durant el temps que s’ha abonat. No obstant això, aquest servei no està disponible a tots els països on funciona Line Call per Android.

Ús de monedes Line: aquestes monedes s’obtenen quan es juga a jocs i aplicacions de la companyia propietària del sistema de missatgeria; que poden ser intercanviades per crèdit per a fer trucades a través de Line Call. Una moneda equival a 2 crèdits per a trucades, segons han explicat els seus responsables.

Imatge: Alvy

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Line crea un servei per a trucades a fix i mòbil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio