Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Microsoft anuncia un ‘Anniversary Update’ gratuït per a Windows

La descàrrega es podrà fer a partir de l’estiu
By , on 1 de abril de 2016

microsoft-logo

La companyia tecnològica Microsoft ha anunciat el llançament d’una gran actualització per a Windows que serà de descàrrega gratuïta per als usuaris del sistema Windows 10; la data de llançament de paquet d’actualitzacions està prevista per a l’estiu. Serà la ‘Anniversary Update’ del sistema operatiu creat per Microsoft i, segons fonts de la companyia, inclourà nombroses novetats, com a major interacció amb el ‘stylus’.

L’empresa nord-americana ha celebrat en el seu esdeveniment Build 2016 la bona acollida que han registrat en l’última versió del seu sistema operatiu Windows 10, que ha estat la que més ràpid han adoptat els usuaris de tots els sistemes llançats fins a la data. Tot i això, Microsoft ha explicat que continua treballant perquè el sistema operatiu segueixi guanyant més usuaris i per a mantindre l’interès dels que ja usen aquest sistema a pesar d’algunes critiques rebudes.

Amb aquest objectiu en ment, Microsoft està preparant una gran actualització de Windows 10 per a aquest estiu i així ho ha explicat durant el Buld 2016. L’actualizació ‘Windows 10 Anniversary Update arribarà’ a ordinadors i la consola Xbox One (que es podrà convertir en una unitat de desenvolupament) aquest estiu. L’actualització unificarà les tendes per a aquestes dues classes de dispositius i, a poc a poc, aniran arribant més aplicacions a la Plataforma Universal de Windows (UWP), compatibles amb qualsevol equip amb Windows 10.

Tanmateix, Microsoft ha anunciat el SDK Preview per Anniversary, la nova versió de Visual Studio i l’arribada de Bash a Windows. L’objectiu de les companyia és oferir cada vegada més solucions per als desenvolupadors, que entre altres coses tindran major facilitat a l’hora de portar aplicacions i així fer créixer el mercat d’aplicacions desenvolupades per a usuaris del sistema operatiu de Microsoft, que ara podran ser tant de consoles com de PC.

Entre altres novetats anunciades per a Windows, Microsoft ha ensenyat el funcionament de l’empremta dactilar per validar comptes directament des del navegador web o nombroses noves funcions -i una millor oferta d’aplicacions- per al llapis tàctil. Així doncs, Microsoft enfila el camí per a unificar els sistemes operatius dels seus dispositius i per oferir als usuaris noves funcions i aplicacions.

Imatge: Simon

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft anuncia un ‘Anniversary Update’ gratuït per a Windows”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio